XVLVIII Trofeo de Agricultura «Illacamp» (Dissabte 17 hrs U.D POBLENSE-RCD. MALLORCA “B”. )

8 octubre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

Avui dematí s´ha presentat el XVLVIII Trofeu de s’Agricultura a les instal•lacions de l´empresa poblera “Illacamp”. A l´acte han estat presents el president d´Illacamp en Tolo Payeras, el President del Poblense Miquel Molondro, el Batle de Sa pobla Llorenç Gelabert i regidors dels diferents grups polítics.

En Tolo Payeras ha destacat que la seva empresa ha volgut donar suport al Poblense en aquets moments tan importants pel club.
En Miquel Molondro ha volgut agrair el suport de l´empresa Illacamp amb el patrocini d´aquest trofeu i animar a la gent a seguir comprant producte local. El trofeus han estat obra del artista pobler “Andreu Company”, que ha volgut mostrar el començament de la collita de patates amb la seva obra.

El Batle Llorenç Gelabert ha agraït a Illacamp al suport al trofeu i ha animat al Poblense per la temporada que esta apunt de començar.

El partit se disputarà aquest dissabte a les 17 hores entre el U.D POBLENSE-RCD. MALLORCA “B”.

UD Poblense

Fotos sportsdecanostra.com

Hoy mañana se ha presentado el XVLVIII Trofeo de Agricultura en las instalaciones de la empresa poblera .

El presidente de la ILLACAMP en Tolo Payeras, el presidente de la poblense Miquel Molondro, el alcalde de Sa pobla Llorená Gelabert y los concejales de los diferentes grupos políticos.

Tolo Payeras destacó que su empresa quería apoyar al Poblense en momentos tan importantes para el club.

Miquel Molondro quería agradecer a la empresa illacamp por patrocinar este trofeo y animar a la gente a seguir comprando productos locales.

El alcalde Llorená Gelabert agradeció a Illacamp el apoyo del trofeo y animó al Poblense por la temporada que está a punto de comenzar.

El partit se disputarà aquest dissabte a les 17 hores entre el U.D POBLENSE-RCD. MALLORCA “B”. 

 

 

 

Comentarios cerrados