EL 8È TROFEU TRASMAPI SE CELEBRARÀ AMB PÚBLIC I L’ENTRADA SERÀ GRATUÏTA (Diumenge 11 d’octubre Formentera – CD Ibiza 11,30 Hrs)

5 octubre 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

La SD Formentera presenta la VIII edició del Trofeu Trasmapi que enfrontarà l’equip roig i negre al CD Ibiza, el diumenge 11 d’octubre a les 12.30 h al Camp Municipal d’Esports de Formentera.

Un partit que transcendeix més enllà del mateix Trofeu, ja que torna el futbol a Formentera després de l’aturada general que hi va haver en el mes de març passat, a causa de la pandèmia sanitària de la COVID-19. En aquest sentit, la principal novetat és que els socis i sòcies podran tornar a ocupar les graderies del Camp Municipal de forma ordenada i limitada.

L’entrada serà gratuïta per a tots els assistents i s’haurà de fer reserva prèvia. Els socis tindran prioritat a l’hora de reservar l’entrada de manera anticipada i podran adquirir fins a un màxim de dues entrades. Si l’aforament no es completa, el Club oferirà les places lliures al públic general.

La reserva prèvia s’ha de tramitar de forma presencial a les oficines del camp de futbol en el següent horari:

  • De dimarts a divendres, de 16 a 20 h.

Per a poder realitzar aquest partit amb públic a Formentera, el Club ha sol·licitat els permisos necessaris per a tal a efecte i disposarà de totes les mesures de seguretat indicades per evitar possibles contagis.

Des de la SD Formentera no podem fer més que mostrar la nostra il·lusió de poder tornar a disputar un partit de futbol a Formentera i animem a la nostra afició a què ens acompanyi en aquest dia tan especial.

L’accés al recinte esportiu, i la posterior sortida, es realitzarà de la següent manera:

Comentarios cerrados