RESULTADOS Y CLASIFICACION PRIMERA NACIONAL FEMENINA GRUPO TERCERO ; CF IGUALADA 17-0 MALLORCA TOPPFOTBALL (Suspendido)

2 marzo 2020 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Les blaves guanyen de manera contundent a les cuers de la lliga i escalen posicions a la classificaciĂł.

Les igualadines aconseguien un triomf sense contemplacions, davant un equip que arribava amb moltes baixes i que eren conscients que seria gairebé impossible puntuar.

Les jugadores de CubĂ­, lluny de relaxar-se van voler deixar el partit encarrilat des d’un bon inici i el primer quart d’hora va ser un constant atac i gol que sentenciava el matx. S’arribava al descans amb l’abultat resultat de 10 a 0.

A la segona part, les anoienques van seguir atacant i van arribar fins al dissetĂš gol, veient-se el partit per finalitzat, quan les mallorquines es van quedar amb 6 jugadores.

La setmana vinent, el conjunt blau torna a descansa i el dia 15 de març visitarà el camp del Levante Las Planas.