40a Diada Ciclista de Sant Sebasti脿 2020 (20 de gener,)

10 enero 2020 | Por lorenzo | Categoria:

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma聽us convida a participar聽a聽la 40a edici贸 de la tradicional DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTI脌, que, com cada any, tindr脿 lloc dia 20 de gener, amb sortida a la pl. de Cort/pl. de Santa Eul脿lia i arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix. Aquest esdeveniment t茅 gran inter猫s social i esportiu i 茅s considerat una de les activitats m茅s importants del programa de les Festes de Sant Sebasti脿, patr贸 de la nostra ciutat.

Celebram una edici贸 molt especial, 40 anys de Diada Ciclista de Sant Sebasti脿, i enguany amb m茅s ganes que mai perqu猫, l’any passat, les intenses pluges varen impedir garantir la seguretat dels ciclistes i es va haver de cancel路lar la nostra tradicional diada, que ja compleix quatre d猫cades d’hist貌ria.

Durant aquests anys, s贸n moltes persones que han participat en un dels esdeveniments populars m茅s importants de la nostra cultura popular i esportiva, i enguany esperam poder compartir aquest aniversari amb vosaltres de la millor manera possible, fent esport i gaudint del recorregut per la ciutat.

Per a aquesta Diada es compta, com sempre, amb la important col路laboraci贸 de CaixaBank, a m茅s de la d’altres empreses com Samu 061, Onda Cero, Coca-Cola, Boxi Mobil WC, Font Vella i El Corte Ingl茅s. Tamb茅 s’hi disposar脿 de la inestimable col路laboraci贸 del Consell de Mallorca, la Federaci贸 de Ciclisme de les Illes Balears, Ciclos Gomila, i Voluntariat Esportiu de Palma.

INSCRIPCIONS INDIVIDUALS

  • INSCRIPCIONS EN L脥NIA A聽www.elitechip.net
    Des del 8 de gener al 19 de gener (fins a les 18 h)
  • INSCRIPCIONS PRESENCIALS DE DARRERA HORA
    20 de gener (de 10 a 12 h)Aquesta modalitat d’inscripci贸 nom茅s ser脿 possible en cas de que quedin dorsals disponibles.

    El mateix dia de la Diada s’habilitaran envelats per a inscripcions de darrera hora. Els participants hauran d’emplenar les dades per escrit als fulls d’inscripci贸 i rebran el dorsal i tiquet pel sorteig corresponent.
    20 de gener de 10 a 12 h

Als envelats d’entrega de dorsals
路 C. del Conquistador
路 C. de Sant Miquel/dels Oms
路 Pl. Major
路 Pl. de Cort

Les inscripcions s贸n totalment gratu茂tes. S’hi poden inscriure totes les persones que vulguin, sense l铆mit d’edat i independentment de les seves condicions f铆siques, ja que el car脿cter de la Diada Ciclista, com sempre, 茅s popular. S’apreciar脿 especialment la participaci贸 de persones amb alguna capacitat limitada, les quals tindran prefer猫ncia a la zona de sortida. Als infants menors de 12 anys, els han d’acompanyar persones adultes. A tots els participants, se’ls entregar脿 un dorsal adhesiu a m茅s del tiquet pel sorteig.

o聽PARTICIPANTS PER GRUPS

Es considera grup a partir de 40 persones.

Per a participar com a grup i optar a un dels tres premis als grups m茅s nombrosos s’ha d’enviar un correu electr貌nic a聽info@unisportconsulting.com聽聽abans de dia 15 de gener, amb les dades seg眉ents:

路 Nom del col路lectiu
路 Nom i dades de contacte del coordinador del grup (imprescindible)
路 Total d’inscrits
路 Llista amb dades de cada participant:
o Llinatges i nom
o Data de naixement
o Sexe (M/F)

L’organitzaci贸 contactar脿 amb el coordinador per a l’entrega dels dorsals i tiquet pel sorteig que cada participant rebr脿 i es confirmaran aix铆 les condicions de la cursa.

Les condicions per a participar en la modalitat de grup s贸n les seg眉ents:

路 Els integrants del grup han de tenir almenys 4 anys i fer tot el recorregut pels seus propis mitjans.
路 Cada grup s’ha d’identificar de forma visible amb un capell, una camiseta o d’altres elements.
路 Per a ser comptabilitzats com a membres de grup s’hauran de concentrar abans de la sortida a la pla莽a Major a les 11.15 h
路 Tots els membres del grup han de fer la sortida des de la pl. de Cort/pl. de Santa Eul脿lia i completar el recorregut fins a l’arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix, on tamb茅 se’n verificar脿 la participaci贸 i seran comptabilitzats.

路 Abans de la sortida el coordinador del grup ha de tornar a l’organitzaci贸 els dorsals dels integrants inscrits que no assisteixin a la Diada.

A cadascun dels tres grups m茅s nombrosos, se’ls entregar脿 un val de 200 鈧 d’El Corte Ingl茅s a l’arribada a Son Moix.

RECORREGUT

Se seguir脿 l’itinerari que s’indica,聽d’aproximadament 6 km. Com a cada edici贸, la Policia Local de Palma controlar脿 el recorregut i hi haur脿 els serveis m猫dics corresponents per a atendre’n qualsevol incid猫ncia. Al capdavant de la sortida se situar脿 el grup de ciclistes federats, que tradicionalment obren la passejada, gr脿cies a la col路laboraci贸 de la Federaci贸 de Ciclisme de les Illes Balears.

Pl. de Cort聽– pl. de Santa Eul脿lia聽– pl. de Sant Francesc – Avingudes per la pl. de la Porta del Camp聽– autopista de Llevant聽– av. d’Antoni Maura聽– pg. del Born聽– c. de la Uni贸聽– la Rambla聽– c. del Bar贸 de Pinopar – av. d’Alemanya聽– gir de 180潞 a l’al莽ada de l’encreuament amb el c. del General Riera聽– av. d’Alemanya聽– cam铆 de Jes煤s聽– c. de Salvador Dal铆聽– ENTRADA a Son Moix per la prolongaci贸 del c. de Francesc Mart铆 i Mora聽– arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix.

ARRIBADA

En arribar al Palau Municipal d’Esports Son Moix hi haur脿 animaci贸 musical i entreteniments per a infants. S’hi instal路laran, com cada any, els punts d’avituallament de Coca-Cola i aigua, com tamb茅 els serveis m猫dics pertinents.

路 ENTREGA DE PREMIS ALS GRUPS M脡S NOMBROSOS

En aquesta festa final a Son Moix, a l’escenari principal, s’entregaran els premis als grups m茅s nombrosos, que consisteixen en tres xecs de 200 鈧 cadascun d’El Corte Ingl茅s. M茅s informaci贸 de les condicions de participaci贸 en aquest Reglament.

路 SORTEIG DE REGALS
脡s imprescindible lliurar el TIQUET PER AL SORTEIG.

En aquesta festa final a Son Moix, a l’escenari principal, se sortejaran regals entre totes les persones que hagin fet el recorregut, que arribin a Son Moix i que lliurin el TIQUET PER AL SORTEIG. Aquest tiquet es recollir脿 juntament amb el dorsal i tindr脿 el mateix numero. Els regals s贸n oferts per l’IME i les empreses col路laboradores, com El Corte Ingl茅s i Ciclos Gomila.

Com a novetat, les condicions per al sorteig han canviat. Els participants que, despr茅s de realitzar el recorregut, estiguin interessats a participar al sorteig, han de dipositar el TIQUET DE SORTEIG, que recolliran juntament amb el dorsal, dins l’urna que estar脿 al costat de l’escenari de Son Moix abans de les 13.50 h. Per tant, nom茅s hi participaran els n煤meros dels tiquets de sorteig entregats. El guanyadors hauran de ser presents durant el sorteig, per mostrar al locutor el seu dorsal per poder recollir el regal. Si no hi s贸n, el regal tornar脿 a sortejar- se.

RECOLLIDA DE DORSAL聽聽I TIQUET DE SORTEIG

Presentant el justificant de la inscripci贸 en l铆nia:

Des del 13 al 19 de gener fins a les 18 h

Instal路lacions esportives municipals
路 Palau Municipal d’Esports Son Moix
路 Poliesportiu Municipal Germans Escalas
路 Piscines Municipals Son Hugo

El Corte Ingl茅s
路 Planta d’esports del centre Avingudes
路 Planta d’esports del centre Jaume III

20 de gener de 10 a 12 h

Als envelats d’entrega de dorsals
路 C. del Conquistador
路 C. de Sant Miquel/dels Oms
路 Pl. Major
路 Pl. de Cort

Duraci贸:聽20 de gener de 2020

Horari:聽de 12:00 a 14:30.

Localitat:聽Palma


Data darrera modificaci贸:聽10 de gener de 2020

Comentarios cerrados