I Torneig Internacional Ciutat de Palma de Futbol AmericĂ 

27 octubre 2017 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Avui matí s’ha presentat al camp de futbol del Palau Municipal d’Esports Son Moix el I Torneig Internacional Ciutat de Palma de Futbol Americà, que disputaran el Mallorca Voltors CFA i l’equip islandùs Reykjavik Einherjar. El partit es durà a terme demà dissabte a les 17.30 h al mateix camp de Son Moix.

 

A l’acte de presentaciĂł hi han assistit el gerent de l’Institut Municipal de l’Esport (IME), JosĂ© Maria GonzĂĄlez; el president del Mallorca Voltors CFA, Juan Antonio Pou; el coordinador del club, Juan Serrano, aixĂ­ com membres de la directiva i jugadors.

Aquest torneig, organitzat pel Mallorca Voltors CFA amb la col·laboraciĂł de l’IME, Ă©s un esdeveniment completament gratuĂŻt i s’emmarca dins les activitats programades per a celebrar el 30Ăš aniversari de l’equip palmesĂ . Al llarg d’aquestes tres dĂšcades de trajectĂČria el Voltors ha consolidat el seu equip sĂšnior, que aborda la seva sĂšptima temporada a la Lliga Nacional i inaugurarĂ  la nova temporada a la mĂ xima categoria, LNFA SĂšrie A.

 

Els encontres que recull el programa de la jornada començaran a les 12.15 h amb un partit de la categoria junior que disputarĂ  el Mallorca Voltors contra el Barcelona Pagesos. A continuaciĂł es durĂ  a terme un partit d’exhibiciĂł de Flag Football mixt entre jugadores i jugadors de l’equip local. La diada es dinamitzarĂ  amb diferents activitats per al pĂșblic assistent i es tancarĂ  amb el partit dels equips sĂšniors dels Voltors i el Reykjavik Einherjar i l’entrega de trofeus que es preveu a les 20 h.

 

Comentarios cerrados