Sporting Sant Marçal – Consell (2-1)

30 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

capturaDesprĂ©s de quatre partits jugats dins Son Caulelles, a la fi els amateurs, en el cinquĂš partit, han aconseguit la seva primera victĂČria dins Son Caulelles, donant una alegria als seguidors.

La visita del Consell, ha significat sumar tres punts mĂ©s a l’Sporting, que s’ha imposat per 2-1 a l’equip visitant.

Tots els gols s’han aconseguit a la primera part, el primer a marcar a esta l’Sporting al minut 13, gols aconseguit per Sanchez, l’equip visitant ha aconseguit empatar el partit al minut 36 quan Perello ha transformat un penal en quĂš l’àrbitra ha sancionat a l’Sporting, l’alegria ha durat ben poc als visitants, un minut mĂ©s tard, novament Sanchez, tornava a posar amb avantatge a l’Sporting i amb aquest resultat de 2-1, ha acabat la primera part.

A la segona, l’Sporting ha tengut ocasions clares d’incrementar el marcador, perĂČ un pic als defensors i l’altre la mala punteria dels nostres jugadors, han fet que no haguĂ©s cap gol en el segon tems, acabant el partit, amb el mateix resultat que a la primera, 2-1.

Amb aquesta victĂČria l’Sporting es col·loca a la quinzena posiciĂł amb dotze punts.

FITXA DEL PARTIT.

sporting-consell-4

Equip inicial de l’Sporting

SPORTING; Humet, Russo, Lozano, Mas, Martin, Bassa, Sanchez, Ahmed, Guerrero, Rogel i Gutierrez.

CANVIS; Minut 68 entre Moreno per Mas, minut 70 Sanahuja per Bassa, minut 74 Font per Rogel.

TARGETES; Grogues a, Martin, Mas, Rogel, Gutiererz, Lozano y Guerrero.

sporting-consell-2

Equip inicial del Consell

C. D. CONSELL; Molina, Covas, Moya, Mendez, Hoffman, Perello, Fuster, Pedrosa, Blas, Martin i Villalonga.

CANVIS; Minut 28 Entre Jimenez per Hoffman, minut 66 Arrom per Moya i Nadal per Martin, minut 82 Bergas per Perello.

TARGETES; Grogues a, Mendez, Villalonga i Nadal.

GOLS; 1-0 minut 13 Sanchez, 1-1 minut 36 Perello, 2-1 minut 37 Sanchez.