F.B. Santanyí D.S. 2 – Athletic Club de Montuïri 1

27 octubre 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
 dsc_0020

Passades les 19h començà el partit al camp municipal de Santanyí.
A prop dels vint minuts, els locals s’avançaven per 1-0, a un xut de mitja distància que Miralles Martorell no aturà i posà a remolc als de Montuïri.

Quan el final del primer temps era a prop, Octavi Rechach d’una llunyana falta i a prop de la banda, la pilota acabava directament amb la pilota al fons de la porteria santanyinera.
Minuts després Rechach picà la pilota al pal i però l’esfèrica finalment no acabà dins de la porteria dels locals.

Al començament del segon temps els atlètics començaren a realitzar diverses jugades d’atac, si bé els de Santanyí a una jugada posterior des de l’àrea petita marcaren el 2-1.
Els de Montuïri no aconseguiren marcar més gol i el partit es complicà amb un incerta expulsió d’Ortiz.
L’encontre finalitzà per 2-1, essent la 1a derrota fora del Revolt de la temporada.

Disputades 10 jornades l’Athletic és 3er classificat empatat a punts amb el Calvià i a quantre punts de distància del Baleres Sin Fronteras (1r).

Alineació: Miralles Martorell, Cadela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Ramis, Sánchez, Tugores, Barceló, Solier, i Nicolau.
Suplents: Mesquida, Ramonell, Mayol, Aloy i Mateu.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol.
Targetes grogues: Ortiz (82′), Ortiz (84′), Barceló (88′).
Targetes vermelles: Ortiz (84′).
Àrbitres: Corbelle Jaume assistit per Palner Juan i Dasoy Gómez.
Canvis: Aloy per Candela (46′), Mateu per Ramais (46′).

Fotografies del partit a Santanyí.

Maldament als 3 darrers partits l’Athletic Montuïri no ha conegut la victòria, ha estat el millor inici de l’Athletic de l’era Munar-Fullana.

Dissabte a les 17h El Sóller «B» visita es Revolt.