Joventut i experiència per al Regional | CCE Sant Lluís‏

30 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

image-9Quatre jugadors mes per Miki Gomila per a la propera temporada, i els quatre coneguts de sobres per la plantilla i cos tècnic. Carlos Stainer, Joan Sola i els dos joves procedents del Juvenil, Santi Romero i Toni Vinent, que compten tots dos amb bastants minuts a les cames en categoria Regional ja que han anat entrant a l’equip durant la ultima temporada i fins i tot l’anterior, es suman als altres 13 jugadors que ja estan a la llista de Miki Gomila.

Amb aquests quatre jugadors, Miki Gomila ja compta a les seves files amb 17 jugadors, però, l’equip encara no està tancat a l’espera de diferents jugadors que han de renovar i alguna que una altra incorporació a la que s’està treballant.

Carlos Stainer, arriba a l’equip a mitjans de la temporada 2014/2015 i va disputar, a un gran nivell, la part final de la competició. Aquesta temporada passada ha anat entrant en l’equip a partir del mes de febrer, donades les seves ocupacions laborals que li impedeixen fer-ho abans. Pot ocupar les posicions de migcampista ofensiu o mitjapunta, amb gran visió de joc i pausa amb el baló en els peus.

Per la seva banda, Juan Sola, es va incorporar a la nostra Entitat fa tres temporades, i amb aquesta renovació, Miki Gomila s’assegura a un important jugador d’equip, polivalent i seriós que aporta una feina, a vegades no reconeguda, però que val el seu pes en or en qualsevol plantilla.

La joventut en aquest equip vindrà de la mà de dos dels jugadors que compleixen aquesta temporada el seu cicle en categoria Juvenil. Toni Vinent, ja va tenir els seus primers minuts a l’acaba la temporada 2014/2015 i va tornar a entrar a l’equip de manera fixa a partir de desembre de 2015, després del seu pas pel CD Menorca de Lliga Nacional Juvenil. En aquest tram final, ha estat un fix a la banda dreta de l’equip Regional i per a la propera temporada s’espera que sigui un dels joves del futur d’aquesta plantilla, que poc a poc s’ha d’anar renovant amb l’arribada de jugadors de la pedrera. Vinent, jugador amb una qualitat inqüestionable té un any per davant per anar acumulant experiència envoltat de jugadors amb passat a categoria superior.

Mateix cas que el de Vinent, és el de Santi Romero, tot i que es parla de jugadors totalment diferents en quant a joc i estil. Romero, jugador amb un físic incommensurable, destaca per la seva gran capacitat de treball i xut potent amb les dues cames. Amb uns moviments potents i veloços, malgrat la seva corpulència, ha de ser un dels jugadors que ha d’anar acumulant minuts i explotar les oportunitats que li brindi el cos tècnic per arribar amb força a l’equip i fer-se un lloc en l’onze titular.

 

CC.EE.Santlluis

Comentarios cerrados