Primeres renovacions en el Regional del CCE Sant Lluís‏

20 mayo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

IMG_7785Quatre jugadors que són vitals en qualsevol projecte esportiu, han signat la seva renovació per la següent temporada com a jugadors de l’equip Regional. Joan Orfila, Alberto Salvador, Manu Herrera i Zouhir Essounani pilars fonamentals de l’equip per la seva tasca tant en la gespa com al vestidor seguiran una temporada més, en aquesta ocasió a les ordres de Miki Gomila.

Orfila, després d’una temporada en què per motius personals ha pogut disputar pocs partits, seguirà vinculat i serà un dels referents en defensa, donant sobrietat i seguretat a la rereguarda. Un jugador dominant en el joc aeri, tant en defensa com en atac, donant centímetres de qualitat a la defensa blavosa.

D’altra banda, Alberto Salvador, complirà la seva cinquena temporada com a jugador lluisser, després d’un any en el qual ha estat un dels destacats de l’equip Regional. En un any on ha millorat els seus nombres, passant a ser un dels fixos en l’onze titular. Jugador amb ampli marge de millora, la seva esquerra seguirà donant punts de qualitat a l’equip sent un dels referents ofensius de la plantilla.

Un altre dels que ha donat el si a continuar un any mes, és el vetera Manu Herrera, que complirà la sisena temporada com a lluisser. Un jugador d’equip que destaca pel seu punt d’honor i lluita dins el terreny de joc. Malgrat els seus 35 anys, a estat un dels jugadors que més minuts a disputat i que millor rendiment ha donat al cos tecnic.

L’últim a donar el si a Miki Gomila, a estat el jove Zouhir Essounani, un jugador veloç i amb molta arribada que sempre és important en una de les ales de l’atac lluisser. Jugador regular i tranquil, amb molt marge de millora i que seguirà sent un jugador important en atac.

Després dels fitxatges de Javier Zurbano i Jose Angel Moyano i les renovacions d’aquests quatre jugadors comença a prendre forma el projecte de Miki Gomila de cara a la temporada 2016-2017.

Comentarios cerrados