Athletic Club de Montuïri 2-Ferriolense 2

3 noviembre 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
Athletic Club de MontuïriAbans de començar el partit, a l’escalfament, el titular Bergas és lesionava al turmell i queia de la convocatòria, Coll hi entrava i Ortiz es conventia en titular.
Quan eren les 18 h. sortien els jugadors al camp i sonava per primera vegada l’himne del club.
Als vint minuts de joc Candela treia la pilota des de pràcticament damunt la línia de gol. Al minut 30 el jugador visitant Palma feia de vaselina el primer gol del partit 0-1.
Just després de començar la segona part Solier assistia Ginard i empatava el partit 1-1. Pocs minuts mes tard, sobre el minut 52, una altra vegada Palma de falta marcava el 1-2 i avançava als visitants. Poc després el ferrioler Munar cometia un penal a Rechach, l’àrbitre li mostrava la segona targeta groga i els visitants es quedaven amb 10 jugadors. L’atlètic Rechach transformava el penal amb gol i empatava el partit 2-2. Al minut 75, el col·legiat treia la segona groga a Servera per una falta al mig del camp i el partit s’igualava amb en nombre de jugadors. Gairebé al final del partit Mateu és lesionava poc després d’haver sortit al camp, i havia de ser substituït per Coll.
En el partit es va estrenar l’himne del Club i va debutar Mateu per l’Athletic Club de Montuïri.
El proper partit serà a fora camp, dissabte dia 8 de novembre a les 18:30h contra el Consell “B”.

Alineació: Salas, Candela, Cerdà Cifre, Rechach, Aloy, Solier, Mayol, Girnard, Servera, Mora i Ortiz.

Suplents: Coll, Miralles Martorell, Andreu, Mesquida, Mateu.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Antoni Vidal i Joan Mayol.
Canvis: Nicolau per Mora (62’), Andreu per Mayol  (75’), Mateu per Ginard (85’), Coll per Mateu (90′).
Targetes: Servera (24’), Aloy (61’), Mayol (67’), Servera(76’), Ginard (77’) i Solier(90’).
Àrbitre: Duran Galletero.