Nota aclaratoria de la FederaciĂł de Futbol de les Illes Balears,

7 agosto 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

 

La FederaciĂł de Futbol de les Illes Balears, en relaciĂł a l’Acord del Consell de Govern del 20 de juny de 2020 (BOIB 112, de 20 de juny) on s’especifiquen les mesures relatives a les condicions en les quals s’ha de desenvolupar l’activitat esportiva, vol aclarir el segĂŒent respecte a les condicions de l’inici de les competicions i, sobretot, pel que fa als partits amistosos:

1. Les competicions esportives federades, no iniciaran la seva temporada 2020/21 fins que s’aprovi el seu calendari oficial, que mai podrĂ  esser abans del dia 1 de setembre. De fet, la FFIB tĂ© previst decidir-ne el calendari en la prĂČxima Assemblea General OrdinĂ ria, convocada oficialment per al prĂČxim 10 de setembre.

2. De la mateixa manera, no serĂ  possible la disputa de cap partit amistĂłs fins l’1 de setembre, a menys que es faci una peticiĂł expressa dirigida a la FFIB que la remetrĂ  a la Conselleria d’Afers Socials i Esports perquĂš n’analitzi si tĂ© una causa justificada i en decideixi la seva autoritzaciĂł, sempre que les condicions ho permetin.

3. A partir de dia 1 de setembre els partits amistosos s’hauran de dur a terme en les condicions que s’estableixin en la normativa vigent que estigui establerta.

Comentarios cerrados