LA SD FORMENTERA FITXA AL DEFENSA IVÁN AMAYA

29 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

La SD Formentera fa oficial fitxatge d’Iván Amaya Vargas (Madrid, 28/02/1999), defensa de 21 anys procedent de l’UC Cartes, que milita al grup 3 de Tercera Divisió (Cantàbria).

La seva posició natural és central, encara que també fa funcions de lateral dret, i destaca per la rapidesa i contundència defensiva.

El nou jugador roig i negre es va formar en les categories inferiors del Rayo Vallecano i Atlético de Madrid fins a l’etapa cadet.

La categoria juvenil la va desenvolupar al Getafe CF durant 3 temporades on va arribar a competir a Divisió d’Honor.

Abans de fer el salt a Tercera Divisió, va fitxar pel CF Fuenlabrada la temporada 2018/19, amb el qual entrenava amb el primer però jugava amb l’equip filial a Regional Preferent.

La seva primera experiència a la quarta categoria del futbol nacional va ser en la temporada 2019/20 a les files del CD Villacañas, del grup 18 de Tercera Divisió (Castella-La Manxa). Allí va competir a gran nivell durant el primer tram de lliga, però en el mercat d’hivern va fitxar per l’UC Cartes.

Ara, el nou fitxatge de la SD Formentera posa rumb a la pitiüsa del sud per arrencar la pretemporada amb moltes ganes: “Va ser Raúl Pérez qui em va fer la proposta de venir a Formentera i em va agradar molt el projecte esportiu que em va presentar. No m’ho vaig ni pensar. Vinc molt il•lusionat, amb moltes ganes de treballar i, sobretot, de competir”, ha declarat Iván Amaya.

Benvingut a Formentera i molta sort, Iván!

 

Comentarios cerrados