Playoff d’ascens a Tercera, en directe per streaming FFIB (Horarios Actualizados)

17 julio 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

Els 6 partits es podran veure pel web de la Federació en streaming a dues càmeres i amb repeticions

Els partits d’ascens de Preferent a Tercera Divisió es podran veure en directe. La FFIB ha arribat a un acord amb el periodista Jaume Capó, actualment a Ràdio Balear i expert en futbol regional, per tal de donar els 6 partits d’aquesta promoció d’ascens exprés.

La FFIB ajudarà en la connexió d’internet d’alta capacitat i posarà al seu abast les instal·lacions a Jaume Capó, qui narrarà els partits amb els millors comentaristes i amb una realització a dues càmares i amb capacitat per oferir repeticions. Tot un luxe de retransmissions que es podran seguir pel web de la Federació de Futbol de les Illes Balears www.ffib.es o bé pel canal oficial de la FFIB a Youtube.

Recordem que les dues semifinals i les dues finals es disputaran a Son Malferit, camp de la FFIB.

Grup I:

Alaró – Penya Esportiva Sant Jordi, dissabte 18 de juliol a les 18:00 hores

Sant Jordi- Campos dissabte, 18 de juliol a les 20:30 hores

 

Grup II:

Porreres – Mercadal diumenge 19 de juliol a les 18:30 hores

Serverense – Gènova diumenge 19 de juliol a les 20:30 hores

Comentarios cerrados