LA FFIB ENQUESTA AL FUTBOL NO PROFESSIONAL DE LES ILLES AFECTAT PER LA PROPOSTA DE LA RFEF

16 abril 2020 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

La FFIB, a travĂ©s d’aquest mecanisme d’enquesta, vol conĂšixer l’opiniĂł de clubs, presidents, presidentes, entrenadors i entrenadores, capitans, capitanes i Ă rbitres com agents protagonistes indiscutibles de les categories implicades en la proposta que ha rebut per part de la RFEF per tal d’acabar la temporada 2019/20 que afecta a 2 divisiĂł B masculina, Tercera DivisiĂł Balear masculina, Primera DivisiĂł B femenina, Segona DivisiĂł femenina, juvenil masculĂ­ tant divisiĂł d’honor, com nacional i Tercera DivisiĂł de futbol sala masculina. Una vegada recollides les dades, traslladarĂ  a la Real FederaciĂłn Española de FĂștbol, l’opiniĂł majoritĂ ria del futbol balear per tal d’acabar el millor possible aquesta temporada, sacsejada per la crisi sanitĂ ria del COVID-19.

1. Aprova vostĂš que la temporada de lliga regular 2019/20 no es disputi per tal de salvaguardar la salut?

SI

NO

2. Està d’acord amb la proposta de la RFEF que en aquestes categories no hi hagi cap equip que hi descendeixi?

SI

NO

3. EstĂ  d’acord en resoldre els ascensos de categoria en un playoff express, a una mateixa seu de concentraciĂł i a partit Ășnic, assegurant la mĂ xima seguretat sanitĂ ria?

SI

NO

4. En no haver descensos i nomĂ©s ascensos, en quin termini Ă©s vostĂš partidari de restablir el nombre habitual d’equips habitual a la categoria o apostaria per crear-ne noves categories?

a) Una temporada

b) Dues temporades

c) Tres temporades

d) És moment de plantejar noves categories cercant un futbol i/o futbol sala mĂ©s competitiu

Comentarios cerrados