CCE SANTLLUIS ; Temps de prolongació de bojos

10 diciembre 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

En el minut 95 se li van escapar dos valuosos punts al Juvenil a Es Castell. En un partit que guanyava en el descompte després de rematar Jaume Mora un excel·lent servei de Coloma quan el rellotge marcava el minut 93 i que semblava enviar els tres punts a Ses Canaletes. No obstant això, en un temps de prolongació de bojos, el partit tornava a la igualada amb el gol de Sergi Pons (en pròpia meta) en un tumult dins de l’àrea.

Durant els 90 minuts reglamentaris els jugadors de Moyano van portar la iniciativa i el domini de la trobada, però no van saber aprofitar les ocasions creades. Els locals, que igual que els nostres es trobaven invictes en lliga, van anar guanyant terreny amb el pas dels minuts. Els blaus no acabaven d’adaptar-se a les reduïdes dimensions del terreny de joc i les imprecisions donaven lloc a arrencades elèctriques dels davanters locals. La jugada més clara del primer temps per als de Jordi Pons va néixer d’una situació així, la rematada de Rodri va ser tret per la defensa lluissera inextremis.

Els lluissers necessitaven competir com l’estaven fent i esperar el moment just per a donar l’estocada. El segon temps va néixer amb un Sant Lluís que va fer un altre pas més al davant, més intensitat, més ritme amb la pilota als peus i més contundència en labors defensives per a allunyar als locals de la victòria. L’entrada de Coloma donava major perill en atac als de Moyano, no obstant això, les males eleccions en la passada, i a vegades la precipitació, impedia als blaus el posar-se per davant. Els locals van desaparèixer, encara que com en el primer temps, qualsevol error podia despertar a la bèstia.

Però va anar esser en el descompte quan van arribar els gols. Mora va rematar de primeres una jugada personal de Coloma en el 93 i entre aquest minut i el 95 va arribar de tot. Falta en el centre del camp que va acabar, abans del llançament amb l’expulsió de Mora per doble groga. El llançament a l’interior de l’àrea amb els dos equips en ella va acabar amb el rebuig de punys del meta Guiem, amb la mala sort que la pilota impacta en el seu company Sergi que va acabar introduint-lo a l’interior sense voler.

Repartiment de punts, que no va deixar satisfeta a l’expedició lluissera que assaborien una nova victòria, aquesta de molt de prestigi. Dissabte que ve a les 18 hores a Ses Canaletes ens visita la UE Sami en el qual serà l’últim partit de l’any 2019 per als de Moyano.

CCE SANT LLUIS

Comentarios cerrados