Centre Cultural i Esportiu Sant Lluis ; Sense premi a Sant Bartomeu (Galeria de fotos)

15 octubre 2019 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El Juvenil va caure en la seva visita a sĂČl ferrerienc i va acabar perdent per 3-1. Els de Moyano, que van estar a un nivell alt durant els 90 minuts, van competir fins al final un partit que va començar a animar-se, amb eficĂ cia de cara a porta, a partir del minut 77 amb el primer gol dels de Kike Romero.

En un partit molt travat que es va acabar complicant amb el 2-1 a poc mĂ©s de sis minuts d’hora per al final, el gol de Kevin Pina en el 83 i el seu segon tant a nivell particular en el 89, va fer que els nostres van posar genoll al terra nomĂ©s en aquest moment.

El CCE Sant LluĂ­s va sortir molt enxufat en els primers minuts de joc aconseguint seguir amb la claredat d’idees del seu anterior partit davant la UD MahĂłn. Els locals, aportaven mĂ©s presĂšncia fĂ­sica que els blaus, avui de negre/groc, no obstant aixĂČ, la continuĂŻtat de ritme de pilota i la mobilitat dels seus davanters en punta d’atac posava en seriosos dubtes a la defensa blaugrana.

Amb el 0-0 al descans, i malgrat els acostaments a totes dues porteries, tots dos equips van tornar del pas pel tĂșnel de vestuaris amb mĂ©s intensitat i idea de fer mal al seu rival. Les substitucions donaven aire a tots dos equips i els tĂšcnics es posaven a la feina per a variar des de la seva posiciĂł l’esdevenir final de la trobada. En el 77, Marcos MarĂ­n, acabat d’incorporar al partit avançava als de Sant Bartomeu i deixava poc temps als de Moyano per a donar la volta al tant dels locals.

El gol va regalar als locals un escenari de partit cĂČmode. Amb un bloc ben posat en camp propi, no van deixar que els lluissers se sentissin a gust combinant per a trobar espais en atac i les pĂšrdues de pilota propiciaven rĂ pides contres que els afavorien. Biel Morales, aconseguĂ­a tornar a posar les taules en el marcador, nomĂ©s dos minuts desprĂ©s i deixava tot com al principi (1-1, 79â€Č).

A partir d’aquest moment la trobada es va tornar encara mĂ©s travada i intensa en el centre del camp, perĂČ amb molt poques arribades. En el 83â€Č, una pena mĂ xima decretada pel col·legiat a favor dels de Kike Romero, va permetre a Kevin Pina tornar a posar per davant als locals. No va acabar aquĂ­ el partit, els blaus van tornar a intentar-lo, perĂČ aquesta vegada sense Ăšxit, de nou Kevin Pina, en el 89â€Č posava en mĂ©s avantatge als seus, estava el partit vist per a sentĂšncia malgrat l’esforç dels de Moyano.

El cop va ser dur perĂČ l’equip no va baixar els braços, no obstant aixĂČ es va esgotar el temps i fins aquĂ­ va arribar l’esforç dels lluissers. El Juvenil va creure mĂ©s que mai en la remuntada amb el gol de Biel, perĂČ els tres punts es van quedar en Sant Bartomeu.