PB Els Tamarells, emotiu homenatge a Miquel Àngel Caldentey

26 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
La dissetena ediciĂł del Torneig Interpenyes de Sant AgustĂ­ va venir precedida d’un sentit homenatge a Miquel Àngel Caldentey BennĂ sarper part de les quatre penyes felanitxeres, la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Peña Madridista FusiĂłn CafĂš, la Peña San MamĂ©s de Felanitx i la nostra Penya Barcelonista Els Tamarells.

 
  En Miquel Àngel, conegut popularment com Morete, ens va deixar fa deu mesos. Ell fou impulsor de la nostra penya, aixĂ­ com un reconegut esportista, que cobrĂ­ totes les etapes de jugador, entrenador i president. AssistĂ­ nombrĂłs pĂșblic, familiars, amics, i companys seus de l’etapa com a jugador.
 
  L’acte començà amb una fotografia del que fou l’equip juvenil del CE Felanitx, que fou campiĂł de Lliga la temporada 1980-81 i de la que en formĂ  part en Miquel Àngel, per a desprĂ©s fer-ne una conjunta de tots els companys que assistiren a l’acte, entre ells els qui foren campions de Lliga amb el Felanitx At. la temporada 1981-82.  Tot seguit hi haguĂ© unes entregues d’un detalls a la famĂ­lia que recolliren el seu fill Miquel i la seva esposa Maria. Na Mariona, filla de Miquel Àngel i jugadora del FC Barcelona, no poguĂ© assistir a l’acte.
 
 L’homenatge acabĂ  amb uns instants de silenci en memĂČria de Miquel Àngel Caldentey i una foto de grup de tots els presents. Sense dubte va quedar palĂšs que era una persona molt estimada i que serĂ  recordada durant molt de temps.  
 
  La Junta Directiva
 
Fotografies: Fotoboc

Comentarios cerrados