CCE SANT LLUIS ; El I Trofeu Antoni Riudavets va acabar en mans del CE Alaior

23 agosto 2019 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

PRIMER EQUIP | Primera derrota de la pretemporada de l’equip en el primer amistós. Els de Víctor Perez pensen ja en el compromís del divendres 30 davant el CD Migjorn

El primer equip va caure derrotat en el seu primer partit de pretemporada (2-5), davant un CE Alaior efectiu. Els de VĂ­ctor PĂ©rez pensen ja en el compromĂ­s del divendres 30 davant el CD Migjorn a Los Nogales (20.15 h.) i per a aixĂČ continuaran treballant durant la setmana vinent amb la finalitat de millorar les seves prestacions i anar greixant en el motor de la plantilla.

La primera meitat ha començat amb gran intensitat per part de tots dos equips, i la primera arribada clara va ser per al CE Alaior, que aprofità per a avançar-se en el minut 7 (0-1). El partit, celebrat en el Municipal d’Es Castell, era d’alt voltatge donades les reduïdes dimensions del feu groc. No hi havia temps per a pensar amb la pilota als peus, i els errors es podien pagar molt cars. Una passada defectuosa en la sortida de pilota per part lluisera, ocasionar el 0-2 en l’equador del primer temps a favor dels de Pedro Palliser.

Els nostres, que havien vist com se’ls anul·lava una gol de MamajĂłn per fora de joc posicional de Zurbano, aconseguien retallar distĂ ncies abans del descans desprĂ©s d’un centre des de la dreta de Adri que el davanter navarrĂšs va aprofitar per a rematar al fons de les malles. Abans del descans, una falta botada per Ronis, que es va enverinar desprĂ©s de tocar a la barrera, va poder ser la igualada.

Els segons quaranta-cinc minuts van arrencar amb molts canvis en tots dos equips i amb un equip blau amb ganes d’empatar el partit. Amb la mateixa intensitat del primer temps, una jugada d’estratĂšgia mal defensada pels blaus ocasionava el tercer tant visitant. A partir d’aquest moment, els locals es van posar les piles no obstant aixĂČ, un altre error individual i una pena mĂ xima anotada pels albinegres marcaven el tram final del partit.

Uns minuts més tard, Toni Vinent reduïa distàncies i tancava el partit amb una altra ocasió que no va trobar la xarxa visitant. Primera derrota de la pretemporada del CCE Sant Lluís en el primer partit amistós.