Sports de ca Nostra

Tot enllestit per viure la XIII FESTA DEL FUTBOL I FUTBOL BASE dilluns vespre a Son Moix (Listado equipos premiados)

La Federació de Futbol de les Illes Balears enllesteix els darrers preparatius perquè la XIII FESTA DEL FUTBOL I FUTBOL BASE sigui novament un èxit. Se celebrarà dilluns a les 19:00 hores a l’Estadi de Son Moix.

RELACION DE PREMIADOS

Un any més la Federació organitza juntament amb Diario de Mallorca aquesta trobada per reconèixer els campions d’aquesta temporada 2018-19 que acaba de finalitzar. Un any més pujaran a l’escenari que s’instal·larà a l’Estadi de Son Moix els campions de lliga, copa, campionat de Mallorca i de Balears des de les categories prebenjamí fins a cadet. Enguany hi ha una novetat: també els subcampions de prebenjamins, també seran reconeguts i podran recollir el seu trofeu.

La FFIB fa setmanes que prepara aquest acte perquè novament sigui la gran festa del futbol base mallorquí. Un pic més, l’estadi mallorquinista serà la casa del futbol de planter, on 109 equips de futbol i futbol sala ompliren les grades. El fet que les pares i les mares, a més dels familiars que ho desitgin, donin suport des de la tribuna de Son Moix garanteix que dilluns a les 19:00 hores la família del futbol junti més de 3.000 persones en aquesta festa.  Encara que l’acte estigui organitzat per la FFIB i Diario de Mallorca, compta amb el suport del Consell de Mallorca, Endesa, RCD Mallorca SAD i la Fundació Reial Mallorca com a patrocinadors principals, a més de l’ajuda de Quely com a col·laborador.

Abans de dilluns vos anirem donant més detalls de la gran festa del futbol de base mallorquí de dilluns que ve.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.