Sports de ca Nostra

Finals del Campionat de Mallorca y Balears Categoria de prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets

El futbol mallorquí va viure una gran jornada dissabte passat, amb la celebració de les finals del campionat de Mallorca a tres camps diferents: Son Flo, La Salle i CIDE. Participaren equips de prebenjamins de primer any (guanyador La Salle), prebenjamins (guanyador Portmany), benjamins de primer any (guanyador Atlètic Balears), benjamins de segona regional (guanyador La Real de L.U.), benjamins de primera regional (guanyador Manacor), alevins de primer any (guanyador Binissalem At.), alevins de segona (guanyador Margaritense) i primera regional (guanyador Montaura), alevins de preferent (guanyador Real Mallorca), infantils de futbol 7 (que jugaren la Final de Copa Federació i guanyà Espanya), infantils de segona (guanyador Atlètic Balears) i primera regional (guanyador Rtvo Mallorca), cadets de segona regional (guanyador Arenal), cadets de primera regional (que jugaren la Final de Copa Federació i guanyà el Cidei també la final del campionat de Mallorca que guanyà el Rtvo Mallorca).
El president de la Federació, Miquel Bestard, assistí per compartir un dia únic del futbol base illenc i lliurar les copes als guanyadors. La FFIB vol agrair als tres clubs que cediren les seves instal·lacions la bona predisposició i ajuda en tot moment.
Fuente FFIB

Los comentarios están cerrados.