Sports de ca Nostra

El Portitxol acollirà una nova edició del programa gratuït “IME a la mar”

 

El programa recull quatre jornades d’iniciació al piragüisme i a la vela durant el mes de juny

 

Palma, 20 de maig de 2019.- L’Institut Municipal de l’Esport (IME) engega una nova edició del programa gratuït «IME a la mar», una iniciativa que recull activitats d’iniciació al piragüisme i a la vela a la seu nàutica de la Federació Balear de Piragüisme, al Portitxol, en quatre jornades que es duran a terme durant el mes de juny.

 

Amb aquesta proposta, que compta amb la col·laboració de la Federació Balear de Piragüisme i la Federació Balear de Vela, l’IME pretén acostar i donar a conèixer les activitats que ens ofereix el nostre entorn, amb els objectius d’ampliar l’oferta esportiva, afavorir unes relacions familiars actives dins un espai procliu, garantir la igualtat d’oportunitats i promocionar la pràctica esportiva impulsant el component inclusiu de les activitats a la mar.

 

Les quatre jornades del programa tindran lloc al Portitxol els dies 1, 8 i 15 de juny,  en tres sessions de 16 a 19 h i una sessió de 10 a 13 h.  Cada jornada acollirà un màxim de 50 participants, que s’organitzen en 25 parelles d’un adult i un menor de 6 a 17 anys.

 

Les inscripcions són completament gratuïtes i s’obriran en línia aquest dimecres, 22 de maig, a les 9 h a la plataforma www.sportmaniacsbaleares.com. Les places s’atorgaran per ordre d’inscripció fins a completar-les.

Los comentarios están cerrados.