Les Barriolimpiades omplen de convivĂšncia i esport el Germans Escalas

17 mayo 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

Hi ha participat 300 infants d’El Rafal-Vivero i Son Gotleu

Palma, 16 de maig de 2019.- El Poliesportiu Germans Escalas ha acollit avui la jornada de BarriOlimpiades de centres educatius de les zones El Rafal – Vivero i Son Gotleu.

Hi ha participat uns 300 infants del tercer cicle del CEIP Gabriel Vallseca, el CEIP Es Pont, el CEIP Joan CapĂł, CEE Mater, CC La Milagrosa, CC Corpus Christi i el CEIP La Soledat que formen part de la ComissiĂł Educativa de Son Gotleu emmarcada al projecte Barrieduca.

El projecte Barriolimpiada estĂ  organitzat pel Club MultiPalmaSports, l’Sporting Club Son Gotleu i el Programa d’Escoles Obertes, en col·laboraciĂł de l’Obra Social La Caixa i l’Institut Municipal de l’Esport, que any rere any cedeix les seves instal·lacions i el seu personal facilita el bon desenvolupament de la jornada esportiva.

El projecte tĂ© com a objectiu promoure l’esport i els hĂ bits de vida saludable entre l’alumnat de diferents centres educatius; alhora que aconseguir una interrelaciĂł entre centres d’una mateix barri, millorar la convivĂšncia i el sentiment de pertinença.

La Barriolimpiada promou l’esport de base a travĂ©s de diferents disciplines esportives individuals i grupals, adreçada al 3r cicle d’EducaciĂł PrimĂ ria. I serveix com a instrument educatiu per fomentar valors com la cohesiĂł de grup i la cooperaciĂł, entre d’altres i permet oferir oportunitats de participaciĂł i coneixement d’espais esportius de qualitat, com sĂłn els poliesportius municipals, als col·lectius mĂ©s vulnerables i amb mĂ©s dificultats d’accĂ©s en aquests recursos.

Durant el curs s’han treballat a cada un dels centres escolars, conjuntament amb els mestres d’educació física, una fase de promoció i una Olimpíada interna que inclou proves individuals i grupals de velocitat, resistùncia, punteria, força, entre d’altres. El projecte finalitza amb una Olimpíada de Barri, on hi participaran els centres educatius de cada una de les zones.

Comentarios cerrados