Sports de ca Nostra

Les Barriolimpiades omplen de convivència i esport el Germans Escalas

 

Hi ha participat 300 infants d’El Rafal-Vivero i Son Gotleu

Palma, 16 de maig de 2019.- El Poliesportiu Germans Escalas ha acollit avui la jornada de BarriOlimpiades de centres educatius de les zones El Rafal – Vivero i Son Gotleu.

Hi ha participat uns 300 infants del tercer cicle del CEIP Gabriel Vallseca, el CEIP Es Pont, el CEIP Joan Capó, CEE Mater, CC La Milagrosa, CC Corpus Christi i el CEIP La Soledat que formen part de la Comissió Educativa de Son Gotleu emmarcada al projecte Barrieduca.

El projecte Barriolimpiada està organitzat pel Club MultiPalmaSports, l’Sporting Club Son Gotleu i el Programa d’Escoles Obertes, en col·laboració de l’Obra Social La Caixa i l’Institut Municipal de l’Esport, que any rere any cedeix les seves instal·lacions i el seu personal facilita el bon desenvolupament de la jornada esportiva.

El projecte té com a objectiu promoure l’esport i els hàbits de vida saludable entre l’alumnat de diferents centres educatius; alhora que aconseguir una interrelació entre centres d’una mateix barri, millorar la convivència i el sentiment de pertinença.

La Barriolimpiada promou l’esport de base a través de diferents disciplines esportives individuals i grupals, adreçada al 3r cicle d’Educació Primària. I serveix com a instrument educatiu per fomentar valors com la cohesió de grup i la cooperació, entre d’altres i permet oferir oportunitats de participació i coneixement d’espais esportius de qualitat, com són els poliesportius municipals, als col·lectius més vulnerables i amb més dificultats d’accés en aquests recursos.

Durant el curs s’han treballat a cada un dels centres escolars, conjuntament amb els mestres d’educació física, una fase de promoció i una Olimpíada interna que inclou proves individuals i grupals de velocitat, resistència, punteria, força, entre d’altres. El projecte finalitza amb una Olimpíada de Barri, on hi participaran els centres educatius de cada una de les zones.

Los comentarios están cerrados.