Sports de ca Nostra

FINALITZAT EL CAMPIONAT D`ESPANYA JUVENIL

Durant la setmana passada, com ja vam informar, s’estava disputant el campionat d’Espanya juvenil de clubs, en masculí teníem la representació del Llevant Mobiliari CV Manacor i el Construccions M.Galindo Sóller, i el Omniprint Cide en femení.

Gran quarta posició la que va aconseguir el CV Manacor que va arribar a les semifinals amb tots els seus partits guanyats, però es va trobar amb un gran Tarragona SPSP, a un partit que va perdre al tie-break, lo mateix que va passar al tercer i quart lloc, aquest cop enfront del local Rio Duero Soria. Possiblement acabar amb 2 derrotes fa que es torni amb un mal gust de boca, però una quarta posició a un campionat nacional es una gran resultat. Enhorabona al·lots.

 

El Construccions M.Galindo Sóller finalment es va fer amb la 17º posició, les dues derrotes a la primera fase el van condemna a la lluita per els llocs del 13º al 24º, a la segona fase de grups, va obtenir una victòria i una derrota, i ja només quedava la lluita per la 17º posició, però va saber acabar be el campionat l’equip solleric i va guanyar els seus dos darrers partits enfront del Voleibol Dumbría i CV Teruel.

 

En quant al femení, el Omniprint Cide va aconseguir una meritòria 6ª posició a un campionat que estava compost per els 32 millors equips nacionals. Després de una primera fase a la que va quedar 2º de grup, li tocava una eliminatòria enfront de un primer de un altra grup, en aquest cas va esser el CDU Atarfe equip al que van derrotar per 3-1, però als quarts de final no van poder amb el Cajasol Juvasa Voley i van perdre al tie-break. A la lluita per la 5ª posició, una victòria enfront del CV Heidelberg i una derrota amb el DSV CV Sant Cugat, li van donar la 6ª plaça final.

 

Gran campionat el que han fet els nostres, demostrant des de fa temps, que lluitem amb els millors del panorama nacional.

 

fbvb

Los comentarios están cerrados.