Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, dijous presentació del llibre «Blues amb dones»

DIJOUS PRESENTAM “BLUES AMB DONES” DE BARTOMEU MESTRE

  El proper dijous dia 25 d’abril a les 20h.30’ en la nostra seu, l’escriptor felanitxer Bartomeu Mestre “Balutxo” presenta la seva darrera creació, el llibre “Blues amb dones”. Un assaig on pretén visibilitzar les dones oblidades o menyspreades per la “història oficial”. Cada història apareix vinculada a una cançó. Entre d’altres la d’Anna Maria (Martínez) Sagi, filla d’un membre de la junta de Joan Gamper, fundador del FC Barcelona, cosina i germana de jugadors del Barça, i la primera del Món en ser membre d’una junta directiva d’un club de futbol.

Hi intervindran l’autor, Carme Vidal, prologuista de l’obra, i Lurdes Fiol, membre de Felanitx per la Igualtat, entitat co-organitzadora de l’acte.

La Junta Directiva

Los comentarios están cerrados.