Sports de ca Nostra

La II edició del torneig de Pasqua de Cala d’Or va ser un gran èxit a pesar del vent reinant

 

La Salle (prebenjamí) i San Cayetano (benjamí) foren campions
Cala d’Or (prebenjamí) i Santanyí (benjamí) subcampions

Després que l’any passat nasqués el torneig només en categoria de prebenjamins enguany se va obrir a la categoria de benjamins. En total participaren 16 equips prebenjamins i 12 benjamins durant l’horabaixa del dijous i tot el divendres i dissabte a on les graderies del municipal mostraren un aspecte excepcional a on se va viure un gran ambient gràcies a l’animació de diverses aficions dels equips participants; destacant les del Serverense, La Salle, At Balears, Penya Arrabal, entre altres.
Aquest torneig ha estat organitzat per l’Ajuntament de Santanyí contant amb la coordinació dels directius, entrenadors, jugadors i pares del C.D. Cala d’Or. Abans de l’inici de la final dels prebenjamins tingué lloc un sentit homenatge a Juan Seminario, primer entrenador a l’historia del C.D. Cala d’Or.

 

C. D San Cayetano va guanyar a categoria benjamí

Es formaren quatre grups de tres equips amb aquest resultats:
Grup A: Cala d’Or B 1 – Santanyí 1; Santanyí 4 – Ciutat de Palma 0 i Cala d’Or B 2 – Ciutat de Palma 1. Classificació: (1) Santanyí, (2)Cala d’Or B i (3) Ciutat de Palma
Grup B: Es Pla 1 – Arenal 0; Arenal 1 – San Cayetano 7 Es Pla 0 – San Cayetano 3. Classificació; (1) San Cayetano, (2) Es Pla i (3) Arenal.
Grup C: Penya Arrabal 0 – Serverense 6; Serverense 1 – La Salle 1 i Penya Arrabal 0 – La Salle 3. Classificació: (1) Serverense, (2) La Salle i (3) Penya Arrabal.
Grupo D: Madre Alberta 1 – Sant Jordi 0; Sant Jordi 0 – Cala d’Or A 4 i Madre Alberta 1 – Cala d’Or A 3. Classificació: (1) Cala d’Or A, (2) Madre Alberta i (3) Sant Jordi.

Després dels marcadors de la fase prèvia se jugaren tres semifinals: els pimers de grup per l’or, els segons per la plata i els tercers pel bronze amb aquests resultats:

Bronze: Sant Jordi 1 – Sp Ciutat de Palma 0 i UD Arenal 1 – Penya Arrabal 1 (Penaltis). En el partit pel tercer i quart lloc el Sp Ciutat de Palma va guanyar 1-0 al UD Arenal; mentres a la final La Penya Arrabal va derrotar 2-0 al Sant Jordi.
Plata: Madre Alberta 2 – Cala d’Or B 1 i La Salle 1 – Es Pla 0. En el partit pel tercer i quart lloc el Cala d’Or B va guanyar 4-0 a Es Pla; mentre que a la final La Salle derrotà 3-0 a Madre Alberta.
Or: el Santanyí derrotà 4-0 al Cala d’Or i el San Cayetano 2-0 al Serverense. En el partit pel tercer i quart lloc el Cala d’Or A derrotà 3-1 al Serverense i el Cd San Cayetano va guanyar la final 1-0 al Santanyí gràcies a un gol de Joan Mas que fou elegit millor jugador benjamí del torneig. Hugo Martorell de la Sd La Salle fou elegit millor porter. Les aficions de la SD La Salle i de la Penya Arrabal reberen un guardó pels seus ànims durant el torneig.

SD La Salle campiona de la categoria de prebenjamins

Grup A resultats: Es Pla 1 – Calvià 2; Cala d’Or 8 – Felanitx 0; Es Pla 3 – Felanitx 0; Calvià 1 – Cala d’Or 3; Calvià 5 – Felanitx 0 i Es Pla 0 – Cala d’Or 2. Classificació: (1) Cala d’Or, (2) Calvià, (3) Es Pla i (4) Felanitx.

Grup B: Santanyí 2 – Manacor 1; Ciutat de Palma 2 – Arenal 1; Santanyí 3 – Arenal 1; Manacor 1 -Ciutat de Palma 2; Manacor 1 – Arenal 2 i Santanyí 0 – Ciutat de Palma 0. Classificació: (1) Santanyí, (2) Ciutat de Palma, (3) Arenal i (4) Manacor.

Grup C: At Balears 4 – Sant Jordi 0; La Salle 0 – CIDE 0; At Balears 2 – CIDE 0; Sant Jordi 0 – La Salle 7; Sant Jordi 0 – CIDE 5 i At Balears 0 – La Salle 2. Classificació: (1) La Salle, (2) At Balears, (3) CIDE i (4) Sat Jordi.

Grup D: Patronato 1 – Ágora 1; San Cayetano 1 – Serverense 2; Patronato 1 – Serverense 3; Ágora 0 – San Cayetano 1; Ágora 0 – Serverense 2 i Patronato 0 – San Cayetano 1. Calssificació: (1) Serverense, (2) San Cayetano, (3) Patronato i (4) Ágora Portals.

Després de la fase de grups i hagué encreuaments als vuitens de final:
Cala d’Or 1 – Ágora Portals 0; At Balears 3 – Arenal 2; Santanyí 4 – Sant Jordi 0; Es Pla 2 (penaltis) – San Cayetano 2; La Salle 3 – Manacor 1; Calvià 2 – Patronato 0; Sp Ciutat de Palma 2 – CIDE 0 i
Serverense 5 – Felanitx 0

A partir d’aquests marcadors els equips derrotats passaren al quadrant de plata i els guanyadors al quadrant d’or.

PLATA: quarts de final : Arenal 4 – Ágora Portals 2, San Cayetano 3 – Sant Jordi 0, CIDE 4 – Felanitx 0 i Manacor 3 – Patronato 2.
Semifinals: CIDE 2 – Manacor 0 i Arenal 3 – San Cayetano 0.
Tercer i quart lloc: San Cayetano 0 (penaltis) – Manacor 0.
Final: CIDE 3 – Arenal 0

OR: quarts de final: Cala d’Or 1 (penaltis) – At Balears 1, Santanyí 1 (penaltis) – Es Pla 1, La Salle 2 – Calvià 0 i Sp Ciutat de Palma 1 – Serverense 1 (penaltis).
Semifinals: Cala d’Or 1 – Santanyí 0 i La Salle 1 – Serverense 0
Tercer i quart lloc: Serverense 1 – Santanyí 0
Final: La Salle 1 – Cala d’Or 0.

Un gol marcat per en Gabriel Morales fou suficient perquè l’equip col·legial s’imposàs a un duel mol equilibrat al Cala d’Or que va realitzar un gran campionat. Fins a tres vegades l’equip dirigit per en Toni Megías tingueren ocasió per empatar el partit però la manca d’acert davant la porteria de Marc Chanla i una acció molt certera del porter evitaren que arribàs l’empat al marcador.
Alguns exjugadors elegiren com millor porter a Gerardo Plaza del Cala d’Or i millor jugador a Jaume Mas de la UD Arenal. Les aficions del Serverense i La Salle forn premiades com les més animoses a categoria prebenjamí.
Hi ha que destacar que, a pesar del vent i el mal temps, se varen viure tres dies amb el camp municipal ple i amb un gran ambient a les graderies. Poc a poc el torneig de pasqua se va consolidant com el millor torneig prebenjamí de les Illes Balears, enguany amb l’afegit de dotze equips benjamins. Aquesta edició ha estat possible gràcies a l’organització de l’Ajuntament de Santanyí i la coordinació entusiasta de directius, entrenadors, jugadors i pares del C.D. Cala d’Or que han format un grup homogeni que l’ha duit a rebre l’enhorabona dels equips participants que estan desitjant ja poder repetir el proper any. Estam segurs que encara que enguany ha estat espectacular el proper any la superarà. Des De l’endemà s’estan estudiant noves possibilitats per l’edició de l’any 2020.

Homenatge a Juan Seminario

Abans de la final prebenjamí se va rendir un sentit homenatja a Juan Seminario que va venir a Mallorca procedent de Piura (Perú). No varen voler faltar a la cita membres de la directiva fundacional del CD Cala d’Or capitanejats pel seu president Jose María Allo amb els directius actuals i alguns del seus jugadors com el gran golejador Joan Vicens, vingut expressament de Tenerife, Manolo Guardiola, Lalo, Xim Barceló, Andreu Obrador, Colau Veny, Nacho Laborda, Dando i Chito Seminario, Edu, Manolo Villa, Ian entre altres ex directius estaven Ángel Arroyo, Ángel López, José Rodríguez, Álvaro Solana i Pol el suis.
L’acte començà amb un repàs de la trajectòria esportiva de Juan Seminario. A continuació se dirigí al públic amb unes agradables paraules per després travessar el pasillo format per els mencionats abans. Posteriorment rebé una placa del seu primer president José María Allo i una camiseta del seus jugadors, finalment va fer la treta d’honor.

Matias Adrover para Sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.