Sports de ca Nostra

El torneig HM Palma Beach Games omplirà d’esport la Platja de Palma aquest cap de semana

 

 

Presentació del HM Palma Beach Games 2019

 

La competició acollirà competicions de cinc modalitats esportives, vòlei, tennis, rugbi, futbol i handbol 

 Un total de 600 esportistes d’equips autonòmics, nacionals i internacionals participaran a aquesta sisena edició del torneig

 Josep Nicolau: “El nostre objectiu  és oferir una activitat esportiva de qualitat amb una integració social i entre els diferents esports creant un ambient d’oci actiu que promocioni l’esport saludable, les relacions personals i els valors esportius”

– Avui matí ha tingut lloc al vestíbul de Cort la presentació de la sisena edició del torneig HM Palma Beach Games, que es durà a terme els pròxims dies 26, 27 i 28 d’abril a la Platja de Palma, i que enguany inclou les modalitats de platja de rugbi, vòlei, handbol, tennis i futbol.

El torneig congregarà un total de 600 esportistes dels diferents esports, durant els 3 dies, amb la participació d’equips autonòmics dels diferents esports, així com d’equips de nivell nacional i internacional en categoria absoluta i categories inferiors.

A l’acte han intervingut el director de l’organització, Josep Nicolau; la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besné; el president de la Federació Balear d’Handbol, Raúl Fullana; el president de la Comissió de Futbol Platja de la Federació Balear, Félix Peralta; el president de la Federació de Tennis de les Illes Balears, Antoni Ferragut, i Álex Villarrubia, en representació de la Federació Balear de Rugbi.

Nicolau ha agraït el suport dels patrocinadors, federacions i institucions i ha explicat que enguany se sumen el tennis, incloent una prova del Circuit Balear de Tennis Platja, i el Trofeu HM HOTELS de Futbol Platja.

A la seva intervenció Nicolau també ha destacat que l’objectiu de la competició “és oferir una activitat esportiva de qualitat amb una integració social i entre els diferents esports creant un ambient d’oci actiu que promocioni l’esport saludable, les relacions personals i els valors esportius”.

A l’acte també han assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez; i representants d’HM Hotels, Urbia, Balearia, patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

Programa

 El programa de l’esdeveniment arrencarà divendres a les 10 hores amb dos clínics en els camps de joc, un de futbol, a càrrec de Joaquín Alonso, i un altre de rugbi, a càrrec de Tomàs Vallejo. A les 12 h es durà a terme un entrenament de la Selecció Espanyola de Futbol Platja Sub-21 i competicions de tennis, rugbi i vòlei de les categories de formació.

Dissabte competiran els equips sèniors de rugbi, vòlei, i de totes les categories d’handbol i tennis amb una integració dels valors de cada esport i amb un ambient d’amistat i bon ambient.

Finalment, diumenge es duran a terme les finals de la competició de voleibol i la competició de futbol platja al I Trofeu HM HOTELS de Futbol Platja, amb el partit de la Selecció Espanyola de Futbol Platja Sub-21 contra la Selecció Balear. A les 15.30 hores es disputaran les finals de futbol platja juvenil i sènior femení.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.