El torneig HM Palma Beach Games omplirà d’esport la Platja de Palma aquest cap de semana

23 abril 2019 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 

 

Presentació del HM Palma Beach Games 2019

 

La competició acollirà competicions de cinc modalitats esportives, vòlei, tennis, rugbi, futbol i handbol 

 Un total de 600 esportistes d’equips autonòmics, nacionals i internacionals participaran a aquesta sisena edició del torneig

 Josep Nicolau: “El nostre objectiu  és oferir una activitat esportiva de qualitat amb una integració social i entre els diferents esports creant un ambient d’oci actiu que promocioni l’esport saludable, les relacions personals i els valors esportius”

– Avui matí ha tingut lloc al vestíbul de Cort la presentació de la sisena edició del torneig HM Palma Beach Games, que es durà a terme els pròxims dies 26, 27 i 28 d’abril a la Platja de Palma, i que enguany inclou les modalitats de platja de rugbi, vòlei, handbol, tennis i futbol.

El torneig congregarà un total de 600 esportistes dels diferents esports, durant els 3 dies, amb la participació d’equips autonòmics dels diferents esports, així com d’equips de nivell nacional i internacional en categoria absoluta i categories inferiors.

A l’acte han intervingut el director de l’organització, Josep Nicolau; la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besné; el president de la Federació Balear d’Handbol, Raúl Fullana; el president de la Comissió de Futbol Platja de la Federació Balear, Félix Peralta; el president de la Federació de Tennis de les Illes Balears, Antoni Ferragut, i Álex Villarrubia, en representació de la Federació Balear de Rugbi.

Nicolau ha agraït el suport dels patrocinadors, federacions i institucions i ha explicat que enguany se sumen el tennis, incloent una prova del Circuit Balear de Tennis Platja, i el Trofeu HM HOTELS de Futbol Platja.

A la seva intervenció Nicolau també ha destacat que l’objectiu de la competició “és oferir una activitat esportiva de qualitat amb una integració social i entre els diferents esports creant un ambient d’oci actiu que promocioni l’esport saludable, les relacions personals i els valors esportius”.

A l’acte també han assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez; i representants d’HM Hotels, Urbia, Balearia, patrocinadors i col·laboradors de l’esdeveniment.

Programa

 El programa de l’esdeveniment arrencarà divendres a les 10 hores amb dos clínics en els camps de joc, un de futbol, a càrrec de Joaquín Alonso, i un altre de rugbi, a càrrec de Tomàs Vallejo. A les 12 h es durà a terme un entrenament de la Selecció Espanyola de Futbol Platja Sub-21 i competicions de tennis, rugbi i vòlei de les categories de formació.

Dissabte competiran els equips sèniors de rugbi, vòlei, i de totes les categories d’handbol i tennis amb una integració dels valors de cada esport i amb un ambient d’amistat i bon ambient.

Finalment, diumenge es duran a terme les finals de la competició de voleibol i la competició de futbol platja al I Trofeu HM HOTELS de Futbol Platja, amb el partit de la Selecció Espanyola de Futbol Platja Sub-21 contra la Selecció Balear. A les 15.30 hores es disputaran les finals de futbol platja juvenil i sènior femení.

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Comentarios cerrados