V Cursa per Muntanya FelanitXtrem

20 abril 2019 | Por lorenzo | Categoria:

Ahir va tenir lloc la cinquena edició de la V Cursa per Muntanya FelanitXtrem, prova de la Lliga Mallorca organitzada pel Club Sa Milana, amb 16’3 kms de recorregut , 900 metres de desnivell positiu, i 336 inscrits.

  Tot i que el dia no acompanyava gaire degut al fort vent molts aficionats es donaren cita en diferents indrets per a donar suport als participants, que afrontaren les pujades al Calvari, Sant Salvador, Picot i Puig de Sa Cista com a dificultats més destacades.

  La victoria absoluta masculina va correspondre a JosĂ© LuĂ­s Garcia Pujadas (Surco Aventura) amb 1h.23’52”, segon fou LluĂ­s Caldentey (Xendenguets) amb 1h.26’45”, i tercer Hamal Villar (MĂłn Aventura) amb 1h.27’06”.

  En fĂ©mines s’imposava Jenny Schulz (Skills04 Frankfurt) amb 1h.42’51”, seguida de Maria Ramis (Club MaratĂł Mallorca) amb 1h.45’41”, i Laura Martorell Matt amb 1h,54’04”.

  Quant a les categories, el primer cadet fou Joan Pons (S’Escapada), el primer sub-20 fou Jaume Gomila (CA ArtĂ ), el primer sub-23 Toni VallĂ©s, el primer M-40 fou Miguel Espinosa (Ferrer Hotels), el primer M-50 Mariano EscuĂ­n (Sa Milana), el primer M-55 Francisco Risco (Matinam) i el primer M-60 SebastiĂ  Munar (Es Remugues). Pel que fa a les fĂšmines, la primera F-40 Maria GĂłmez (Mallorca Dalt de Tot), la primera F-50 AntĂČnia Roca (+Qtrail), la 1ÂȘ F-55 Francisca MaimĂł (TriatlĂł Portocolom).

  El podi local fou per Joan Nicolau (Triatló Portocolom) primer, Lluís Andreu Oliver (Vilafranca) segon, i Antoni Amengual (S’Escapada) tercer. Quant a les femines, Xisca Barceló (Triatló Portocolom) primera, Isabel Mas (Sa Milana) segona, i Joana Maria Monserrat (S’Escapada) tercera.

  Destacar el gran suport dels 70 voluntaris mobilitzats per la Penya Barcelonista Els Tamarells, aixĂ­ com la col·laboraciĂł de l’Ajuntament de Felanitx, Policia Local i ProtecciĂł Civil.

FelanitXtrem / Sa Milana

Comentarios cerrados