Sports de ca Nostra

Més de 200 cursetistes de l’IME participen a l’Exhibició de Velocitat de Natació a Son Moix

Tots els infants han rebut una medalla commemorativa per la seva participació i esforç

 

Palma, 6 d’abril de 2019. – L’Institut Municipal de l’Esport ha organitzat aquest horabaixa la III Exhibició de Velocitat de Natació al Palau Municipal d’Esports Son Moix. A la prova han participat 216 cursetistes, d’entre 6 i 15 anys, dels grups de nivell groc, verd, vermell i infantil continuació de les piscines municipals de l’IME.

 

La jornada ha estat marcada per una gran esportivitat entre els infants, que avui han viscut l’emoció de la competició demostrant un gran nivell i tècnica. L’exhibició ha recollit un total de 29 sèries, on s’han establert distàncies de 50 m per als tres nivells superiors i de 25 metres per als grups de grocs.

 

Els nedadors han rebut en tot moment el suport dels seus monitors i els ànims d’una animada grada, des d’on els seus familiars han ovacionat als participants amb una gran ona en finalitzar les proves.

 

Tots els nedadors han rebut una medalla commemorativa per a premiar la participació, i els tres primers classificats de cada categoria han rebut un trofeu d’aquesta tercera edició.

 

Aquest esdeveniment té com objectiu motivar i premiar l’esforç dels infants que estan als darrers nivells dels cursets de natació, els infants obtenen així un reconeixement del treball que duen a terme durant el curs.

 

Los comentarios están cerrados.