Sports de ca Nostra

II Col.loqui Esport Empresa i Vida Ciutat d’Inca

El CE Constància i l’Ajuntament d’Inca tornen a organitzar el “II Col•loqui ESPORT, EMPRESA I VIDA” que tindrà lloc el divendres 5 d’abril a les 19:00 al Museu del Calçat i la Indústria; cinc ponents de luxe ens faran passar un capvespre molt enriquidor amb les seves ponències relacionades amb el títol del esdeveniment: xerrades curtes, de no més de 12 minuts, però molt intenses i interesants. Tot coordinat pel departament de psicologia esportiva del CE Constància i el gabinet de psicologia “Aprens”;  i gràcies al suport de l’Ajuntament d’Inca.

 

En primer lloc, una de les millors esportistes de les Illes Balears, exfutbolista professional, on va jugar a la màxima categoria espanyola, la primera divisió femenina, actualment es corredora de muntanya i no deixa una cursa sense guanyar o quedar entre les millors, part del cos tècnic de l’equip Juvenil Nacional del CE Constància, sempre vinculada al món de l’esport i amb un somriure que la caracteritza. Na Bel Calero ens parlarà sobre les barreres a les quals ha hagut de fer front per arribar a l’èlit de l’esport.

 

El segon ponent arriba de Sant Llorenç d’es Cardassar; Toni Lluis Servera ha passat per alguns dels Clubs més representatius del futbol a nivell europeu, com és l’Atlètic de Madrid i també a nivell mundial, com és el Beijing a Xina, tindrem l’oportunitat de que ens conti les vivències a la Xina i com ha superat les dificultats a l’hora d’adaptar-se a treballar tan enfora de casa.

 

Com a tercer ponent, hem pensat en el que fou l’impulsor del primer “Col•loqui Esport, empresa i vida” fa dos anys, ell és en Raimundo de las Heras i des de aquell moment ha passat per les files de l’Atlètic Balears de segona divisió B, i també per la “Masia 360”, on ha treballat amb equips de categories base de l’equip de Handball del FC Barcelona. Gràcies a la seva presencia podrem escoltar l’experiència d’una persona que podríem dir que ha tingut èxit per tot allà on ha anat.

 

El quart participant podria arribar a la conferència de moltes maneres, nadant, amb bici o corrent, totes aquestes són les disciplines que marca l’esport que practica, és una persona caracteritzada per els seus valors, ja que, tots els que desprèn són font d’aprenentatge per qui l’escolta, gràcies a que ha reservat el dia 5 d’abril serem uns dels primers afortunats en escoltar a Àlex Sanchez Palomero en el seu projecte “ROAD TO TOKIO”, camí a les Olimipiades Paralímpiques del 2020.

 

Finalment un emprenedor arribat de Sa Pobla, Pep Toni Román ha creat l’empresa “MENT”, relacionada amb la Psicologia de l’esport, presenta dita disciplina amb una gran creativitat i persistència, per això creiem que és important que ens conti com ha estat aquest projecte, d’on neix i quina finalitat té, segur que escoltar-lo ens aportarà moltes coses de cara al nostre futur.

Los comentarios están cerrados.