Sports de ca Nostra

FC Ciutat de Mallorca 5-7 Sineu Atlètic Molí d’en Pau (21ª jornada 3ª Divisió FS)

Roda de premsa de Mario Acedo, capità del Sineu Atlètic Molí d’en Pau
«Va ésser un partit disputat, es companys varen correr, ho varen donar tot i per això vàrem guanyar. Vàrem començar 2-0 per darrera, ens vàrem sobreposar, marcarem el 2-1, vàrem fallar moltes ocasions un altre pic, la pilota no va voler entrar i després, a base de compromís, lluita i de saber jugar i estar a sa pista, vàrem poder remontar es partit. Sa dinàmica de s’equip està canviant, duim dues victòries consecutives, sa setmana passada contra es Nou Llevant, aquesta setmana contra es Ciutat de Mallorca, ara tenim una jornada de descans, un altre partit guanyat contra Sant Carles, i després afrontar es darrers cinc partits, comptant el des Mercadal aplaçat, amb s’objectiu de treure es màxims punts possibles i poder acabar acabar a sa posició 6, que creim que es sa nostra».

Sineu Atlètic Molí d’en Pau

 
Foto: Mario Acedo

Los comentarios están cerrados.