DERROTA DE LA UE CORNELLÀ EN L’ANADA DELS VUITENS DE FINAL DE LA COPA FEDERACIÓ (1-2)

10 enero 2019 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
  • La UD Poblense surt amb avantatge del Nou Municipal.
    El Poblense ha estat més encertat de cara a porteria i s’ha emportat la victòria que li serveix per a partir amb avantatge de cara al duel de tornada en terres balears.

Després d’uns primers minuts de tanteig entre tots dos equips, el Poblense s’ha avançat en el marcador. Arran d’un servei de cantonada a favor, els balears han armat una contra i Plomer, després d’una assistència de Nico, ha superat a Sergio.

A partir d’aquí, els homes de Xavi Calm ho han intentat. Primer Juan, als 11 minuts i després d’una gran assistència de Fall, ha tingut l’oportunitat d’empatar però el porter visitant ha estat molt atent.

Amb el pas dels minuts, els balears s’han aproximat a l’àrea de Sergio sense conseqüències però ha estat Roman, amb una rematada de cap després d’una pilota penjada a l’àrea, qui ha tingut l’ocasió més clara per a empatar. El seu cop de cap l’ha refusat Pau amb un bona estirada.

Als pocs minuts de començar el segon temps, Miguel Fernández ha aprofitat un refús de la defensa visitant per a situar les taules en el marcador amb un tret ajustat.

Deu minuts més tard, de nou Miguel ha pogut fer el segon després d’un centre per banda però la seva rematada ha sortit fregant el pal.

Poc després, el Poblense s’ha tornat a posar per davant gràcies a un col·locat llançament de falta de Víctor. A partir d’aquí, i sense un gran ritme de partit, les ocasions amb prou feines s’han produït. Un centre per banda de Jaume Pascual que Goldar, a la mitja volta, ha rematat fora ha estat de lo més destacat del segon temps.

El Cornellà ha intentat generar perill fins al final a la recerca del gol de l’empat però el marcador no s’ha tornat a moure.

Diumenge que ve, el Primer Equip rebrà a la UE Olot, en el partit corresponent a la J20 de Segona Divisió B (18.00 h).

FITXA TÈCNICA

Estadi: Nou Municipal

Resultat: UE Cornellà 1-2 UD Poblense

Gols: 0-1 (Plomer, 8′) / 1-1 (Miguel Fernández, 49′) / 1-2 (Víctor, 64′)

Àrbitre: Gonzalo Romero Freixas. Ha amonestat al local Héctor Camps i als visitants Saul i Óscar Troya (entrenador).

UE CORNELLÀ: Sergio, Blasco, Héctor Camps, Roman (Manucho, 65′), Ricard, Fall (Goldar, 45′), Jaume, Sánchez, Juan, Miguel Fernández i Gaspar (Peque, 58′).

POBLENSE: Pau, Álvaro, Pep Vidal, Damià, Miquel Jaume, Facu, Jaime (Aitor, 83′), Plomer, Nico, Lucas (Víctor, 58′) i Diego (Saul, 72′).

ZONA MIXTA

XAVI CALM: “El primer gol d’ells marca el partit. Intentarem remuntar en el duel de tornada per a continuar avançant en la competició. No és un bon resultat però anirem al seu camp a competir i a guanyar. Si passem de ronda, perfecte i si perdem, continuarem treballant i competint en la lliga”