Sports de ca Nostra

JULIA DE PAULA, CONVOCADA AMB LA SELECCIO ESPAÑOLA SUB16

Mes bones noticies per el voleibol balear, Julia de Paula ha estat convocada amb la selecció nacional Sub16 per la concentració que es realitzarà a finals d’aquest mes per tal de preparar el WEVZA U16 de França que es la primera ronda classificatòria per el campionat d’Europa.

 

La preparació constarà de dues fases, una primera a Soria, que es divideix en dues parts, del dia 26 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener. I el dia 5 es desplaçaran a Guadalajara per acabar amb aquesta concentració el dia 7.

 

Després entre el dia 8 i el dia 12 de gener, es disputarà el torneig WEVZA U16 a Harnes (França).

 

Desitja’m que na Julia pugui disputar molts de minuts i demostrar la seva qualitat en aquesta concentració de la selecció nacional. Enhorabona!!!!

fbvb

 

 

Los comentarios están cerrados.