Sports de ca Nostra

ETB Calvià Palma Futsal 7-3 Sineu Atlètic Molí d’en Pau (11ª jornada 3ª Divisió FS) Sineu

Roda de premsa de Fernando Alarcón, entrenador del Sineu Atlètic Molí d’en Pau

«Ha estat un partit bastant disputat fins que en es minut 7 Toni Terrón s’ha lesionat i ja no ha tornat a jugar. Ho hem notat bastant, però s’equip ha seguit lluitant fins que a sa 2ª part ha encaixat dos gols seguits i s’ha romput es partit. Lo positiu és que s’equip ha respost bé a sa baixa de Toni, però es minuts es van acumulant, ses cames es cansen, sa sang no arriba a es cervell i no es pensa igual. Tinc una roda de canvis molt curta, de dos o tres jugadors, i tinc a dos jugadors com a Guardiola i Terrón que estàn a pista de 35 a 40 minuts cada partit. El balanç de sa temporada és molt positiu perque s’objetiu era sa permanència i jo crec que amb es 19 punts que portam està practicament aconseguida. Tot lo que vengui de més benvingut sigui»
Sineu Atlètic Molí d’en Pau
Foto: Fernando Alarcón i Biel Rota

Los comentarios están cerrados.