Acte de Presentacio del CD Llosetense

9 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional
Avui dematĂ­ al camp de «es Puig» s’ha realitzat la presentaciĂł de tots els equips de futbol base de l’equip presidit per Pere Ignasi i amb l’assistĂšncia del vicepresident del Consell de Mallorca, del Batle de Lloseta, del regidor d’esports de l’Ajuntament de Lloseta i del vicepresident de la FederaciĂł Balear de Futbol.

L’acte ha servit tambĂ© per inaugurar la nova gespa del camp de futbol, com igualment per fer la presentaciĂł de tots els equips del futbol base del club, i tambĂ© del primer equip de 3ÂȘ divisiĂł.
A les imatges podeu veure la fotografĂ­a del primer equip i tots els jugadors del futbol base junts a la gespa, com igualment els diferents parlaments.
L’acte ha finalitzat amb un dinar popular de paella i a les 17h es jugarĂ  el partit CD Llosetense – Peña Deportiva Sta Eulalia de 3ÂȘ divisiĂł.
Volem agrair a tots els pares i mares del nostre futbol base, als seguidors, als nostres patrocinadors que any rere any ens donen el seu suport, als representants de les institucions per ajudar-nos a poder du a terme la tasca esportiva al CD Llosetense. Moltes grĂ cies a tots
Visca el Llosetense! Visca Lloseta
Fotograf: Toni Ferrero


CD Llosetense

Comentarios cerrados