lliga Juvenil , Nou repte per el CEE Sant Lluis

7 diciembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

El gran objectiu marcat pel tĂšcnic JosĂ© Ángel Moyano per al seu equip juvenil, competir fins al final la competiciĂł de lliga juvenil insular, arranca a Ses Canaletes (diumenge, 10:30 hores) amb l’amarg sabor de la derrota en l’Ășltima jornada de Copa que va fer que els locals quedessin fora de la fase final de la competiciĂł copera. En l’inici d’un nou objectiu, i amb el CE Ferrerias com a primer rival en el camĂ­, els nois del tĂšcnic basc no volen pensar en una altra cosa que en la de vĂšncer en la trobada mĂ©s immediata.

La Lliga ha estat apuntada com el gran objectiu de la temporada. El bagatge del Sant LluĂ­s en el torneig domĂšstic en les Ășltimes temporades fa indicar que s’estĂ  treballant correctament en el futbol base, no obstant, aixĂČ no s’ha traduĂŻt en un ascens del juvenil a una competiciĂł que ja coneix.

Ara toca lluitar en la competiciĂł que premia la regularitat i el CE Ferrerias Ă©s el primer rival. Dues setmanes sense un partit del juvenil el conjunt blue tornarĂ  a jugar davant la seva aficiĂł en l’inici d’una nova competici

Comentarios cerrados