Sports de ca Nostra

LES SELECCIONS COMENÇEN A ENCALENTIR MOTORS

Ja han començat les primeres concentracions de la secció de categories escolars. El diumenge 11 de novembre es van celebrar les primeres convocatòries per anar construint els equips finals que representaran a les Illes Balears en les categories infantil i cadet.

Aquesta primera concentració es va fer amb una gran participació, ja que els clubs van enviar moltes propostes de jugadors que creuen que poden aportar un bon nivell a la seva corresponent selecció. A n’aquestes primeres concentracions, es van observant les qualitats de cada un dels components dels grups i s’aniran descartant poc a poc els jugadors que els seleccionadors considerin que no tenen el nivell necessari o be que hi ha companys que potser tinguin mes nivells que ells.

Tots els participants van anar amb gran entusiasme a demostrar les seves qualitats i es va poder veure un bon nivell tant tècnic com físic, nivell que ja es reconegut i demostrat a nivell nacional als darrers campionats. Ara ve la tasca dels tècnics, que aquesta temporada de moment podem confirmar a Rafa Alomar i Chele per la INF MASC, Xavier Galiana i Alex Amorós per INF FEM, i Alfons Ramon x el CAD FEM, tasca ben complicada sa de seleccionar a jugadors de entre tants i de tanta qualitat. Els seleccionadors volen agrair als clubs i pares la confiança que depositen en ells a l’hora de presentar-los els jugadors, i volen demanar comprensió per les decisions preses al moment que correspongui. Ells intentaran prendre la millor decisió possible a l’hora de seleccionar als que representin a les Illes Balears als tornejos nacionals. I desde el comitè d’entrenadors, també volem agrair als clubs que ens varen cedir les seves instal·lacions per poder realitzar aquesta primera toma de contacte.

Moltes gracies per la vostre col·laboració.

 

Comité tècnic Entrenadors.

Federació de voleibol de les Illes Balears.

Los comentarios están cerrados.