Sports de ca Nostra

P.B. ELS TAMARELLS ENS HA DEIXAT EL SOCI MIQUEL ÀNGEL CALDENTEY BENNÀSAR

Un dia molt trist. Ens ha deixat sobtadament a l’edat de 55 anys el nostre soci Miquel Àngel Caldentey Bennàsar, pare de na Mariona, jugadora del FC Barcelona, i un dels impulsors de la nostra penya. En Miquel Àngel ha estat una persona molt vinculada al món del futbol, com a jugador del Felanitx jugà a Tercera Divisió, com entrenador de futbol formatiu en el Felanitx, S’Horta, Recreatiu Manacor, Olímpic,…, i com a president del CE Felanitx durant vàries temporades. Amb la nostra penya sempre ha guardat estreta relació sent un dels socis més antics. ara el número 29, i una de les persones importants en les primeres passes de la PB Els Tamarells. Un cop dur per tots nosaltres, molta força a la família i amics en aquests moments tan difícils. Descansa en pau, Miquel Àngel.
 
La Junta Directiva

Los comentarios están cerrados.