Sports de ca Nostra

U.E.ALARO ; JUGA EL TEU PAPER: ANIMA!

Aquest inici de temporada s’ha detectat des del cos de tècnics i directius del nostre club un increment d’incidents verbals del públic (familiars) durant partits oficials de futbol base respecte a l’any anterior.

Quan parlam d’incidents verbals lleus ens referim a faltes de respecte a jugadors, entrenadors o àrbitres, però també a persones que des de l’espai del públic donen indicacions tècniques al seu equip, una tasca que pertoca únicament als entrenadors.

Per això, impulsam ara aquesta campanya ‘Juga el teu paper: anima!’. Des del club defensam que les persones més preparades per dirigir un partit són els àrbitres, i els que més saben dirigir equips són els entrenadors.

Entre tots treballam per millorar

Junta directiva de la UE Alaró

Los comentarios están cerrados.