Sports de ca Nostra

Nota de Prems,Aclariment homenatges dones esportistes de Palma

L’Ajuntament de Palma i l’Institut Municipal de l’Esport IME recorden que els diferents homenatges a les dones esportistes de Palma, que ha anat realitzant l’Ajuntament i que estan inclosos en el cicle PalmaDona, són un seguit de celebracions que volen posar veu i cara en el paper destacat de la dona a l’esport.

Aquests actes es desprenen de les polítiques d’igualtat que de manera transversal s’apliquen a totes les àrees municipals.

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, vol remarcar que «amb aquests homenatges, que seguirem fent en el futur, volem fer palesa la nostra intenció d’avançar cap a un model social més igualitari i més just. I esperem poder omplir molts d’espais de reconeixements a les dones al món de l’esport; però no només aquí, a l’Ajuntament de Palma, sinó als mitjans, als llocs directius, als federatius, a les converses… i poder avançar així a la igualtat real».

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.