Sports de ca Nostra

Cort ret homenatge a les grans campiones “que demostren que l’esport femení ja té veu a tots els àmbits”

Susanna Moll: “Un reconeixement als èxits que són el resultat de l’esforç, el treball i la lluita de cadascuna de vosaltres a les diferents modalitats i categories”

Cintia Gutiérrez, Pakita Ruiz i Aina Hierro, entre les homenatjades

Palma, 30 d’octubre de 2018.- L’Ajuntament de Palma i l’Institut Municipal de l’Esport (IME) han retut avui homenatge a 23 esportistes palmesanes que han guanyat campionats nacionals i internacionals al llarg de l’any 2018. Les esportistes homenatjades han estat Cata Coll Lluch, Patricia Guijarro Gutiérrez, Nela Paula Hoz Rodova, Xisca Bauzá Juan, Ángela López Vara, Cintia Rodríguez Rodríguez, Pakita Ruiz Vidal, Sandra Olivieri Perea, Aina Hierro Pujol, Carmen Alfonso Blanes, Ramona Guillén Muñoz, Katherine Annette Wray, Maribel Palou Bassa, María Ferragut Martí, Carla Llabrés Pedret, Claudia Núñez Lladó, Martina Manresa Malberti, Ariadna Mora Ferrandis, Nuria Rosa Ros, Anja Marks Gemind, Mimar Serra Nicolau, Juana María Sastre Vicens i María Victoria Pérez De Cospedal. La gran majoria d’elles ha recollit personalment la seva placa commemorativa, en altres casos han estat representades per representants de les federacions o dels clubs esportius als que pertanyen.

 

Aquest homenatge, que s’emmarca dins el programa Palmadona de Dona i Esport de l’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma, ha convertit el Saló de Plens en “un espai de gratitud” de l’Ajuntament de Palma cap a les nostres campiones, ha assegurat la tinent de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll. Un reconeixement als èxits “que són el resultat de l’esforç, el treball i la lluita de cadascuna de vosaltres a les diferents modalitats i categories” els ha assegurat Moll.

 

Algunes de les homenatjades, entre elles Cintia Gutiérrez, han agraït a l’IME aquest acte i tot el conjunt d’activitats del programa Palmadona, per la visibilitat que dona al èxits femenins en l’esport, un bon estímul per continuar amb la seva carrera esportiva.

 

 

 

 

 “Una gran empremta per la igualtat”

 

 

Durant la seva intervenció, Susanna Moll ha destacat “els vostres mèrits, que deixen una gran empremta per la igualtat. Es fa palesa  que ens dirigim cap a un model social més igualitari i més just. I esperam poder omplir molts d’espais de reconeixements a les dones al món de l’esport; però no només aquí, sinó als mitjans, als llocs directius, als federatius, a les converses… i poder avançar així a la igualtat reial”.

 

L’acte ha comptat també amb la presència del regidor d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, Aligi Molina, el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; la directora general de Salut, Maria Antònia Comas, Lourdes Bosch del grup municipal Popular, Patricia Conrado del grup municipal Ciutadans, representants de federacions i clubes esportius a més de familiars de les esportistes que les han volgut acompanyar en un dia tan especial.

 

 

CATA COLL.

Portera titular de la selecció espanyola sub-20, Subcampiona del Món del Mundial Sub-20 de futbol femení.

 

PATRICIA GUIJARRO

Migcampista del F.C. Barcelona de la primera divisió femenina d’Espanya. Jugadora de la selecció espanyola sub-20, subcampiona del Món del Mundial Sub-20 de futbol femení

Delega en Tast Coll

 

NELA PAULA HOZ

Club ADE Sant Cayetano. Campiona d’Espanya en el Campionat Nacional Base Individual de Gimnàstica Rítmica celebrat a l’abril a Guadalajara.

 

XISCA BAUZÁ

Club de Salts Mallorca. Campiona d’Espanya en la Copa d’Espanya de salts de trampolí 3 m. i en el Campionat d’Espanya absolut d’estiu 3 m.

 

ÁNGELA LOPEZ VARA

Esportista del Club Xelska. Campiona d’Espanya de Gimnàstica Artística categoria juvenil a Guadalajara (juliol 2018).

 

CINTIA RODRÍGUEZ

Club Esportiu Xelska. Medalla de plata en la final de barra i sòl en la Copa del Món de Gimnàstica Artística de Szombathely (Hongria).

 

PAKITA RUIZ

Campiona d’Espanya de motociclisme femení en la categoria de Open 600 per quarta vegada consecutiva en el Campionat d’Espanya disputat a València al setembre de 2018.

 

AINA HIERRO PUJOL

Club Natació Palma. Medalla d’Or als 200 papallona en el Portuguese OPEN National Championship, celebrat a Oeiras (Portugal), juliol 2018.

 

ARIADNA MORA FERRANDIS

Club La Salle. Medalla d’or 12 anys en 400 lliures i en 4 x 100 lliures en el campionat d’Espanya Aleví de Natació

 

CARLA LLABRÉS PEDRET

Club La Salle. Medalla d’or en 4×100 lliures en el Campionat d’Espanya Aleví de natació.

 

CLAUDIA NÚÑEZ LLADÓ

Club La Salle. Medalla d’or en 200 lliures i en 4×100 lliures en el Campionat d’Espanya Aleví de Natació.

 

MARTINA MANRESA MALBERTI

Club La Salle. Medalla d’or en 100 i 200 esquena i en 4×100 lliures en el campionat d’Espanya Aleví de Natació.

 

SANDRA OLIVIERI PEREA

Club Campusesport. Medalla d’or en la Copa MENGEN de natació artística competint amb la selecció nacional infantil en equip, blego i duo.

 

NURIA ROSA ROS (Club Natació Palma)

Medalla d’Or als relleus 4×50 estils femení categoria +240 aconseguida en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern celebrat a Màlaga (febrer 2018)

 

ANJA MARKS GEMIND (Club Natació Palma)

Medalla d’Or als relleus 4×50 estils femení categoria +240 aconseguida en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern celebrat a Màlaga (febrer 2018)

 

MARÍA DEL MAR SERRA NICOLAU (Club Natació Palma)

Medalla d’Or i RÈCORD D’ESPANYA als 50 papallona, Medalla d’Or als 100 papallona, 50 lliures, 50 braça i 100 estils, categoria +40, Medalla d’Or i RÈCORD D’ESPANYA als 4×50 estils femení +200 i Medalla d’Or relleus 4×50 estils mixte categoria +200, aconseguides en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern celebrat a Màlaga (febrer 2018).

 

CARMEN ALFONSO BLANES (Club Natació Palma)

Medalla d’Or i RÈCORD D’ESPANYA als 4×50 estils femení +200 aconseguits en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern celebrat a Màlaga (febrer 2018). Medalla d’Or als 400 lliures cat. +50 aconseguida en el Campionat d’Espanya Màsters d’estiu celebrat a Reus (Juliol 2018)

 

RAMONA GUILLÉN MUÑOZ (Club Natació Palma)

Medalla d’Or als 50, 100 i 200 esquena, 200 papallona i 400 estils, categoria +55, RÈCORD D’ESPANYA als 200 esquena, Medalla d’Or i RÈCORD D’ESPANYA als relleus 4×50 estils femení categoria +200 i Medalla d’or als 4×50 estils mixte, aconseguides en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern, celebrat a Màlaga (febrer 2018)

Medalla d’Or i RÈCORD D’ESPANYA als 200 estils, 200 esquena i 400 estils, i Medalla d’Or als 200 papallona categoria +55, aconseguides en el Campionat d’Espanya Màster d’estiu, celebrat a Reus (juliol 2018)

 

JUANA MARÍA SASTRE (Club Natació Palma)

Medalla d’Or als 50 i 100 papallona categoria +55, Medalla d’Or i RÈCORD D’ESPANYA als 4×50 lliures mixte, 4×50 estils mixte +280 i 4×50 estils femení +200, aconseguides en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern celebrat a Màlaga (febrer 2018)

No pot assistir. Recull placa el club.

 

MARÍA VICTORIA PÉREZ DE COSPEDAL (Club de Natació Palma)

Medalla d’Or als 100 i 200 papallona, 200 esquena i 400 estils categoria +60, Medalla d’Or i RÈCORD D’ESPANYA als 4×50 lliures mixte +280 i als 4×50 estils mixte +280, Medalla d’Or als relleus 4×50 estils femení categoria +240 aconseguides en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern, Celebrat a Màlaga (febrer 2018)

 

KATHERINNE ANNETTE WRAY (Club ESMAS)

Or en diverses proves en la categoria +65 de natació en el Campionat d’Espanya Màster d’Hivern celebrat a Màlaga al febrer de 2018 i en el Campionat d’Espanya Màster d’Estiu celebrat a Reus al juliol de 2018.

 

 

MARÍA ISABEL PALOU (Club Natació Palma)

Medalla d’Or als 200 i 400 estils, 100 papallona i 400 lliures categoria +70 i Medalla d’Or als relleus 4×50 estils femení categoria +240 , aconseguides en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern celebrat a Màlaga (febrer 2018)

 

MARÍA FERRAGUT MARTÍ (Club Natació Palma)

Medalla d’Or als 50 braça categoria +70, aconseguida en el Campionat d’Espanya OPEN Màster d’hivern celebrat a Màlaga (febrer 2018)

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.