Sports de ca Nostra

La Directiva de la FFIB, solidària amb Sant Llorenç

La Junta Directiva de la FFIB, presidida per Miquel Bestard, ha donat suport a la iniciativa de solidaritzarse amb el poble de Sant Llorenç des Cardessar a través de diverses vies. Entre elles, la del partit benèfic que s’ha de jugar dia 13 de novembre a Son Moix, organtitzat per la Federació i el Reial Mallorca.

Bestard ha explicat a la Junta les gestions fetes i la voluntat de dur els millors futbolistes professionals de les Illes Balears per formar part de la Selecció que s’enfrontarà al primer equip del Mallorca. Ha dit que tots els convocats pels seleccionadors Pep Lluís Martí i Pep Gálvez han mostrat la seva disposició a jugar i a mostrar-se solidaris amb Sant Llorenç. Ara només s’està a l’espera del vist-i-plau dels clubs i, en el cas de Marco Asensio, de la Selecció Espanyola.

Des de la FFIB s’està fent feina per què l’esdeviment de dia 13 sigui un èxit esportiu i de recaptació. Bestard ha dit que ja hi ha empreses que s’han oferit per ajudar desinteressadament, com Air Europa i l’empresa Roig de Transports. Se faran més gestions per sumar més empreses a la subvenció del partit, tot en benefici del poble de Sant Llorenç i de les famílies afectades.

Sobre les ajudes al club del Cardessar, que va patir greus desperfectes en les inundacions, el president ha felicitat Caixabank per haver donat 1 milió d’euros per ajudar a la reconstrucció de les instal·lacions esportives del municipi, sobretot la del camp de futbol, que és la més afectada.

La sustitució del recent desaparegut delegat del Comitè d’Entrenadors de Menorca, José Luis Gonzalo, ha estat motiu de debat i ha quedat clar que encara no s’ha pres cap decisió. Tendrà la paraula la Junta de Menorca.

Un altre punt de l’ordre del dia era el de la pròxima Gala del Futbol Balear 2018, que tendrà lloc el dia 12 de novembre, al Restaurant de Son Termens, que tothom espera que sigui la festa multitudinària que és cada any.

 

FFIB

Los comentarios están cerrados.