Sports de ca Nostra

PB Els Tamarells, amb els afectats per les inundacions de Llevant

 Aquesta setmana ha estat especial, distinta i trista. La passada celebràvem que la PB Els Tamarells era la més nombrosa a nivell mundial de les 1245 que té el FC Barcelona, i en aquesta hem estat al costat dels afectats per les inundacions del Llevant. Un dia després del desastre molts dels nostres socis a títol individual ja partiren a ajudar a diferents indrets. El dijous horabaixa vàrem atendre la crida dels familiars de petit Artur, tràgicament desaparegut en el torrent de Ses Planes, un grup de socis va estar cercant des de Son Carrió fins tres kms cap a S’Illot. El divendres organitzarem un grup de voluntariat d’unes quaranta persones que partien amb cotxes particulars cap a Sant Llorenç, dividint-se en un grup per ajudar en la neteja en el nucli urbà, i un altre a la recerca de n’Artur partint torrent avall des de Sant Llorenç fins a Son Carrió. Per dissabte i diumenge ja teníem dos grups més muntats per continuar amb les tasques, quan des de Sant Llorenç ens avisaren que ja tenien cobertes aquestes primeres necessitats. A títol particular alguns del nostres anaren el dissabte a la zona de Canyamel, també molt afectada. I el diumenge una dotzena de socis col·laboraren amb la recerca del nin en la part final del torrent, prop de la seva desembocadura a S’Illot. Desafortunadament encara no l’han pogut trobar.

Aquí no ens aturam i després de la reunió de junta directiva del passat dilluns acordam posar en marxa una sèrie d’accions solidàries, totes en el mateix sentit, ajudar als afectats per les inundacions del Llevant:

1.- TRAIL-CAMINADA SOLIDÀRIA 2018

Dedicar el nostre projecte solidari més ambiciós a aquesta causa. La Trail i Caminada Solidària 2018 tindrà lloc el diumenge dia 16 de desembre, el món de l’esport i la societat en general es bolcaran, com sempre han fet. En properes comunicacions anirem donant més detalls. Aquest diumenge amb motiu de la Fira del Prebe Bord a Felanitx, en la nostra seu (C/Horts, 50) de les 9h.30 a les 13h., i en diferents stands del Parc Municipal, ja podreu adquirir paperetes solidàries amb aquesta causa a partir de dos euros. Participareu en la multitudinària rifa que es fa cada any

2.- DISTRIBUCIÓ DE LES SAMARRETES SOLIDÀRIES

Ajudar en la distribució de les samarretes solidàries que han posat enmig l’associació juvenil llorencina Granots i Sopes. Els nostres socis que n’hagin comanat han d’enviar les dades de la petició feta a la nostra adreça pbels tamarells@gmail.com i nosaltres ens cuidarem de que la samarreta comanada arribi a casa seva.

3.- POSAR A DISPOSICIÓ LA NOSTRA SEU COM A PUNT DE RECOLLIDA O DISTRIBUCIÓ.

 Posar l’espai de la nostra seu a disposició per reunir material d’higiene, de la llar, o estris que es necessitin per pal·liar les mancances en les cases afectades, quan ens comuniquin que hi ha demanda.

4.- DIFUSIÓ I COL·LABORACIÓ AMB LA DUATLÓ SOLIDÀRIA

Col•laborar donant difusió de la duatló solidària que està preparant pel 10 de novembre el Club Triatló Portocolom a Cas Concos, també destinada a ajudar als afectats.

5.- GRUPS DE VOLUNTARIAT ESPECIZALITZAT

Continuar organitzant grups de voluntariat per a restablir els habitatges afectats per les inundacions durant les properes setmanes amb els professionals que vagin demanadant.

6.- RECERCA DEL NIN ARTUR

 Atendre les peticions d’ajut que ens faci la familia per continuar la recerca del petit Artur fins que ja no quedi esperança.

7.- RIFA 16è ANIVERSARI.

 Destinar la totalitat de la rifa del sopar 16è aniversari que celebrarem el proper divendres dia 9 de novembre en el Centre Cívic de Santanyí.

Los comentarios están cerrados.