PB Els Tamarells, amb els afectats per les inundacions de Llevant

17 octubre 2018 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Regional

 Aquesta setmana ha estat especial, distinta i trista. La passada celebrĂ vem que la PB Els Tamarells era la mĂ©s nombrosa a nivell mundial de les 1245 que tĂ© el FC Barcelona, i en aquesta hem estat al costat dels afectats per les inundacions del Llevant. Un dia desprĂ©s del desastre molts dels nostres socis a tĂ­tol individual ja partiren a ajudar a diferents indrets. El dijous horabaixa vĂ rem atendre la crida dels familiars de petit Artur, trĂ gicament desaparegut en el torrent de Ses Planes, un grup de socis va estar cercant des de Son CarriĂł fins tres kms cap a S’Illot. El divendres organitzarem un grup de voluntariat d’unes quaranta persones que partien amb cotxes particulars cap a Sant Llorenç, dividint-se en un grup per ajudar en la neteja en el nucli urbĂ , i un altre a la recerca de n’Artur partint torrent avall des de Sant Llorenç fins a Son CarriĂł. Per dissabte i diumenge ja tenĂ­em dos grups mĂ©s muntats per continuar amb les tasques, quan des de Sant Llorenç ens avisaren que ja tenien cobertes aquestes primeres necessitats. A tĂ­tol particular alguns del nostres anaren el dissabte a la zona de Canyamel, tambĂ© molt afectada. I el diumenge una dotzena de socis col·laboraren amb la recerca del nin en la part final del torrent, prop de la seva desembocadura a S’Illot. Desafortunadament encara no l’han pogut trobar.

AquĂ­ no ens aturam i desprĂ©s de la reuniĂł de junta directiva del passat dilluns acordam posar en marxa una sĂšrie d’accions solidĂ ries, totes en el mateix sentit, ajudar als afectats per les inundacions del Llevant:

1.- TRAIL-CAMINADA SOLIDÀRIA 2018

Dedicar el nostre projecte solidari mĂ©s ambiciĂłs a aquesta causa. La Trail i Caminada SolidĂ ria 2018 tindrĂ  lloc el diumenge dia 16 de desembre, el mĂłn de l’esport i la societat en general es bolcaran, com sempre han fet. En properes comunicacions anirem donant mĂ©s detalls. Aquest diumenge amb motiu de la Fira del Prebe Bord a Felanitx, en la nostra seu (C/Horts, 50) de les 9h.30 a les 13h., i en diferents stands del Parc Municipal, ja podreu adquirir paperetes solidĂ ries amb aquesta causa a partir de dos euros. Participareu en la multitudinĂ ria rifa que es fa cada any

2.- DISTRIBUCIÓ DE LES SAMARRETES SOLIDÀRIES

Ajudar en la distribució de les samarretes solidàries que han posat enmig l’associació juvenil llorencina Granots i Sopes. Els nostres socis que n’hagin comanat han d’enviar les dades de la petició feta a la nostra adreça pbels tamarells@gmail.com i nosaltres ens cuidarem de que la samarreta comanada arribi a casa seva.

3.- POSAR A DISPOSICIÓ LA NOSTRA SEU COM A PUNT DE RECOLLIDA O DISTRIBUCIÓ.

 Posar l’espai de la nostra seu a disposiciĂł per reunir material d’higiene, de la llar, o estris que es necessitin per pal·liar les mancances en les cases afectades, quan ens comuniquin que hi ha demanda.

4.- DIFUSIÓ I COL·LABORACIÓ AMB LA DUATLÓ SOLIDÀRIA

Col‱laborar donant difusiĂł de la duatlĂł solidĂ ria que estĂ  preparant pel 10 de novembre el Club TriatlĂł Portocolom a Cas Concos, tambĂ© destinada a ajudar als afectats.

5.- GRUPS DE VOLUNTARIAT ESPECIZALITZAT

Continuar organitzant grups de voluntariat per a restablir els habitatges afectats per les inundacions durant les properes setmanes amb els professionals que vagin demanadant.

6.- RECERCA DEL NIN ARTUR

 Atendre les peticions d’ajut que ens faci la familia per continuar la recerca del petit Artur fins que ja no quedi esperança.

7.- RIFA 16Ăš ANIVERSARI.

 Destinar la totalitat de la rifa del sopar 16Ú aniversari que celebrarem el proper divendres dia 9 de novembre en el Centre Cívic de Santanyí.

Comentarios cerrados