Sports de ca Nostra

LA PB ELS TAMARELLS, LÍDER MUNDIAL

Després d’actualitzar el cens de penyistes el passat estiu, la Penya Barcelonista Els Tamarells s’ha situat en el primer lloc de les 1245 penyes oficials amb que compta el FC Barcelona arreu del Món. La penya nascuda ara farà setze anys a Portocolom va comptabilitzar 1281 socis actius, 747 homes i 534 dones, sent també la penya capdavantera en fèmines.

  

Tot i ser líder mundial Els Tamarells, que reuneix socis principalment de la zona del Migjorn de l’illa, ha seguit augmentat i aquesta setmana tenia censats 1324 socis.

   La segona penya més nombrosa és la de Palafrugell (Empordà) amb 1152 socis, i tercera la israeliana de Tel Aviv amb 1144. Altres sis penyes superen el milenar de socis: la Dominicana Caribbean amb 1122, la Plana de Vic (Osona) amb 1103, la polonesa de Fan Club Polska amb 1094, la de Sant Vicenç de Castellet (Bages) amb 1076, La Bisbal (Empordà) amb 1016, i la de Montgrí (Empordà) amb 1011 socis.

  Completa el top-ten una altra penya de les Balears, la PB Ciutadella, que compta amb 988 socis censats. Les Illes tenen una potència notable de penyistes i entre les dues-centes més nombroses hi trobam en la posició 36ª la de Sa Pobla amb 447 socis, en el lloc 128 la de Formentera amb 248 socis, en el 133 la de Pollença amb 247 socis, en el 148 la PB Miquel Àngel Nadal amb 235, en el 149 la PB Llubí amb 235, en el 150 la PB Binissalem amb 235, en el lloc 180 la PB Peguera amb 215, en el 182 la PB Sóller amb 213, en el 194 la PB Alcúdia amb 205 i en el lloc 197 la PB Maria de la Salut amb 203, fins a 1245 penyes actives en l’actualitat.

  La PB Els Tamarells va néixer en un emblemàtic indret de Portocolom i des de llavors, els primers cinc anys amb la presidència de Miquel Pou i des de fa deu amb Sebastià Oliver com a president, no ha aturat de créixer, sent una penya diferent en molts sentits, compromesa en fer barcelonisme però també amb la solidaritat, la cultura i l’esport, i en promoure activitats útils i participatives per a la societat, sense exclusions. Els periòdics sortejos de viatges amb entrada per anar a veure el Barça en el Camp Nou són uns dels atractius pels socis, juntament amb una mitjana de seixanta activitats per temporada que es promouen. El 16è aniversari el 9 de novembre a Santanyí, el Torneig de Truc el 17 de novembre, la Trail Solidària el 16 de desembre a Felanitx, el Torneig de futbol-7 Memorial Francesc Sola i el col·loqui “De Mallorca a la Masia” el 29 de desembre, i la campanya de recollida de signatures per afegir al camp de futbol Es Torrentó el nom de la jugadora internacional del FC Barcelona Mariona Caldentey Oliver, són les properes fites més importants per la PB Els Tamarells.

Moltissímes gràcies a tots els socis i sòcies que ens han dipositat la seva confiança durant aquests anys, per molts més.

Visca el Barça i visca la PB Els Tamarells   

Sebastia Olivar para Sportsdecanostra

 

Los comentarios están cerrados.