Sports de ca Nostra

EL JS HOTELS CIUTAT CIDE DEBUTA A CASA AMB EL ALGAR SURMENOR

Falta menys de una setmana per l’inici de la competició del Grup B de Superlliga 2, grup al que tenim el nostre representant, el JS Hotels Ciutat Cide que debutarà contra el AD Algar Surmenor. El partit està previst per el dissabte 6 a les 12:00 al pavelló del CV Cide.

En aquest grup B, destaquen el CV Xàtiva i l’Arona Tenerife, aquest darrer recordem que va finalitzar tercer a superlliga i que ha descendit per problemes econòmics, i també mencionar al Kiele Socuallanos, que amb els fichatges que ha realitzat pareix que tot i esser un recent ascendit, aspira al màxim. I el nostre JS Hotels Ciutat Cide, que darrerament ens té acostumats a estar sempre a la part alta i lluitant per tot en aquesta superlliga 2.
S’espera una gran entrada al pavelló col·legial per poder veure a n’aquest nou Cide, amb varies cares noves per aquesta temporada que està a punt d’arrancar.

Los comentarios están cerrados.