Sports de ca Nostra

Els tres equips Balears de Superlliga Masculina de Voleibol es donaran cita a Son Moix al Trofeu Ciutat de Palma

El Saló de Plens de Cort ha acollit la presentació del torneig que es durà a terme aquest cap de setmana

 

Susanna Moll: Teniu un equip molt complet, amb jugadors ja consolidats i noves incorporacions i això indica que serà una gran temporada amb molts d’èxits”

 

Marcos Dreyer: “Començam la temporada amb un torneig de nivell que reuneix per primera vegada als tres equips de Superlliga, una demostració del bon nivell del voleibol a les illes

 

Palma, 25 de setembre de 2018.- Avui matí ha tingut lloc al Saló de Plens de Cort la presentació del Trofeu Punt de Joc Ciutat de Palma de Voleibol, que disputaran aquest cap de setmana els tres equips balears de Superlliga Masculina, Urbia Voley Palma, Connecta Balear C.V Manacor i Ushuaïa Ibiza Voley, i l’equip suís Burgerstein Vitamin Jona al Palau Municipal d’Esports Son Moix.

 

A l’acte han intervingut la tinenta de batle d’Educació i Esports,  Susanna Moll;  el president de l’Urbia Voley Palma, Marcos Dreyer, i Xisco López, en representació de Punt de Joc, principal patrocinador del Trofeu.

 

Moll ha convidat a tothom a assistir a aquest partit d’alt nivell “un referent pels infants que comencen” i ha dirigit unes paraules al club “teniu un equip molt complet, amb jugadors ja consolidats i noves incorporacions i això indica que serà una gran temporada amb molts d’èxits”.

 

Dreyer s’ha dirigit als jugadors i els hi ha traslladat la seva il·lusió per tenir “l’equip que volia i a les persones que volia, i això em fa despertar cada dia il·lusionat”, ha dit. El president ha agraït també el suport del principal patrocinador del torneig, dels col·laboradors, de l’IME i de la Federació “que permetran començar la temporada amb un torneig de nivell que reuneix per primera vegada als tres equips de Superlliga, una demostració del bon nivell del voleibol a les illes”, ha destacat.

 

A la presentació també hi han assistit el director general d’Esports, Sergio Rodríguez; la presidenta de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolores Besné, els regidors del grup municipal del Partit Popular, Javier Bonet i Lourdes Bosch; el regidor del grup municipal Ciutadans, Bartomeu Canyelles; el director general d’Urbia Services, Tomeu Colom; jugadors i membres de la directiva del club.

 

Los comentarios están cerrados.