Sports de ca Nostra

Segona jornada Fit Salut Palma

Més de 75 activitats esportives de Fit Salut Palma arrenquen la Setmana Europea de l’Esport al parc de la Mar

La cursa Quilòmetres Solidaris contra la Fibrosi Quística ha donat el sus a la jornada

El Club Princesas del Asfalto ha presentat la III Ruta Motera Chalecos Rosas a benefici de l’AECC

Susanna Moll: “És necessari que es facin visibles les causes solidàries a través d’esdeveniments com Fit Salut, on participen moltes persones, per tal de donar visibilitat i difusió”

Palma, 23 de setembre de 2018. – Amb el lema Beactive ha arrencat avui Fit Salut Palma 2018 al parc de la Mar per a celebrar la Setmana Europea de l’Esport. La fira, organitzada per l’Institut Municipal de l’Esport (IME), s’adscriu a aquesta quarta edició que es du a terme a tots els països comunitaris del 23 al 30 de setembre amb l’objectiu de promoure la salut a través de l’activitat física.

 

Més de 75 activitats han completat la jornada esportiva d’avui, que ha donat el tret de sortida amb la cursa Quilòmetres Solidaris contra la Fibrosi Quística, organitzada per la Fundació Respiralia i l’Associació Balear de Fibrosi Quística.

La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll, s’ha sumat a la concentració motera convocada per  Princesas del Asfalto i la Federació Balear de Motociclisme a la zona del parmerar. acompanyades de voluntaris de Protecció Civil. A continuació, a l’escenari del llac, Susanna Moll, Gemma del Valle, presidenta de Princesas del Asfalto, i Jaime Vidal, membre del Consell executiu de l’AECC, han presentat la III Ruta motera Chalecos Rosas a benefici de l’AECC.

Moll ha destacat durant la presentació el suport a l’esport femení a través del programa Palmadona i a l’esport solidari “és necessari que es facin visibles les causes solidàries a través d’esdeveniments com Fit Salut, on participen moltes persones, per tal de donar visibilitat i difusió”, ha dit.

A les 12 hores, la campiona d’Europa de SUP, Laura Quetglas, ha participat al taller del llac de paddle surf de la zona 2, on els infants han pogut compartir un espai amb la medallista.

 

La programació d’aquest matí de Fit Salut Palma ha tancat amb un alt nivell de participació en les activitats ofertes a les 5 zones del parc de la Mar. Els cinc escenaris han acollit diferents classes dirigides com zumba, cycling, balls infantils, pilates, gimnàstiques de manteniment o body combat; a més de les activitats als diferents indrets i envelats del parc d’entitats i federacions esportives, arts marcials, entrenaments funcionals, etc.

 

Els infants han gaudit de les activitats esportives, de tallers i  de les diferents atraccions gratuïtes instal·lades al parc de la Mar per a aquesta ocasió. També han pogut conèixer les activitats aquàtiques del llac: vela, paddle surf i piragüisme. Aquest horabaixa la fira obrirà les seves portes a les 16.30 h, i si el vent ho permet, comptarem amb el vol captiu de globus aerostàtic a la zona 5,  de 19 a 21 h.

L’AECC participa avui a diferents activitats amb motiu del Dia Mundial de la Investigació del Càncer, per a promoure la seva campanya de conscienciació “Mou-te per la investigació”, a la qual s’ha suma’t el grup de gimnàstica de manteniment de l’IME aquest matí.

Si el vent ho permet, comptarem aquest horabaixa amb el vol captiu de globus aerostàtic a la zona 5,  de 19 a 21 h.

.

.

Los comentarios están cerrados.