Sports de ca Nostra

NOVETATS A LA FEDERACIO VOLEIBOL ; Ana Avilés , Mar Sanchez.  Tomeu Verger ,Joan Covas I Jose Luis Sòria

Aquest mes a la federació estam fent feina al màxim, amb molts de canvis i novetats per tal de poder assolir totes les tasques amb la major brevetat i de la millor manera possible. Per aquest motiu podem informar de que Ana Avilés s’incorpora a la federació per tal de fer les tasques de secretaria juntament amb Mar Sanchez. Ana apart d’aquesta tasca, també realitzarà juntament amb Tomeu Verger i Joan Covas, les tasques de la part logística del comitè d’àrbitres. I en Jose Luis Sòria passarà a assolir les tasques de la gestió tècnica i d’entrenadors de la federació.

 

Com ja heu pogut veure, poc a poc es van penjant els calendaris, que segur que encara sofriran qualque modificació, però  ja podeu consultar els sèniors, tant masculins com femenins, i també el juvenil femení. Aquesta setmana esperem poder penjar els calendaris cadets i infantils.

 

Aquesta temporada em posat en marxa les inscripcions dels equips i jugadors de manera telemàtica, lo qual ens facilita la feina a tots, de moment està funcionant molt be i esperem que continuï així, d’avant qualsevol incidència, poseu-vos en contacte amb nosaltres i mirarem de solucionar-ho lo mes prest possible, un poc de paciència amb el nou sistema que com tot lo nou, potser presenti qualque tipus de inconvenient.

 

També recorda’m que a l’octubre començarem la feina amb les escoles municipals de vòlei que fem juntament amb l’Ajuntament de Palma, esperem poder fer fins a 9 escoles aquesta temporada.

 

Com heu pogut veure, des de fa aproximadament un any, s’ha mirat d’anar introduint contingut a la secció de noticies, per tal de poder continuar amb aquesta secció, també demanem la col·laboració dels clubs per tal de que si tenen qualque noticia que creguin que s’ha de penjar a la web, la podrien enviar a noticias@voleibolib.net.

Los comentarios están cerrados.