Sports de ca Nostra

Presentació Fútbol Base C.E.Constancia

La directiva del CE Constància presidida per Rafel Palou ha reunit a tots els entrenadors del Club per donar per iniciada la temporada 2018-2019. En la reunió s’ha aprofitat per explicar i deixar clara la metodologia deportiva i organitzativa que es seguirà durant tot l’any.

 

A més, s’han presentat a tots els responsables del Club: Guillem Llaneras, entrenador de l’equip de Tercera Divisió, seguirà sent el director esportiu. Pedro Campaner el coordinador del futbol 11 i Alberto Moreno ho serà del futbol 8. Jaume Mas serà el cap del departament de psicologia esportiva. Vicenç Rocamora serà el responsable mèdic del club; Manolo Calero el responsable de la preparació física i Àgueda Amengual la fisioterapeuta.

 

L’acte, s’ha fet al Casal Sa Fàbrica i després hi ha hagut un petit refrigeri per a tots els assistents. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha estat present a l’acte i ha desitjat sort a tots els “misters” del CE Constància per aquesta nova temporada.

 

GALERIA DE FOTOS

Los comentarios están cerrados.