PB Els Tamarells, torneig Festes de Sant Agustí a Felanitx

10 septiembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

La PB Els Tamarells va ocupar la segona posició en el 16è torneig interpenyes Festes de Sant Agustí de Felanitx, en el que hi participaren la Penya Mallorquinista de Felanitx, la Penya San Mamés de Felanitx, la Pena Madridista Fusion Cafè i la Penya Barcelonista Els Tamarellls.
La vencedora fou la penya mallorquinista que va guanyar els tres partits, als barcelonistes 2-1 (Xisco Muñoz,2 – Tomeu Martorell), als bilbains 3-0 (Xisco Muñoz,2 – Esteve Muñoz, i als madridistes 2-1 (Xisco Muñoz, Esteve Muñoz – Manolo González).
En segon lloc va quedar la penya barcelonista, guanyant dos partits, a la penya madridista per 4-2 (Petty, Biel Uguet, Joan Garau i p.p.- Rubén Gómez, 2), i a la penya San Mamés per 3-1 (Toni Garcia, Jaume Rigo i Julio Huertas – Joan Adrover).
La tercera posició fou per la penya San Mamés que guanyà a la penya madridista per 3-2 (Tomeu Fontanet, Jaume Bennàsar i Adrià Sansó – Lorenzo Hernández, 2). Els madridistes ocuparen finalment el quart lloc.

La penya barcelonista Els Tamarells va estar dirigida per Nico Maimó i va formar amb Miquel Àngel, Julio Huertas, José M. González “Petty”, Miquel Ramallo, Antoni Xavier Oliver, Miquel Vila, Biel Uguet, Tomeu Martorell, Joan Garau, Jaume Rigo, Toni Garcia, Joan Albert Garau i Marc Lladonet.

La propera cita esportiva tindrà lloc el proper divendres dia 21 a Cas Concos, amb un partit de futbol-sala inter-socis amb motiu de les Festes de Sant Nicolau.

PB Els Tamarells

Comentarios cerrados