Sports de ca Nostra

Crònica de l’amistós Recreatiu Manacor vs Sineu Atlètic Molí d’en Pau

Primer partit de pretemporada del Sineu Atlètic Molí d’en Pau de 3ª Divisió de futbol sala i primera victòria 1-2 contra el Recreatiu Manacor de Divisió d’Honor Juvenil al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal.

Els de Fernando Alarcón i Biel Rota es varen refer d’un bon inici de partit del conjunt local, que va haver d’esperar al primer minut de la segona part per a avançar-se en el marcador per culpa del recital del porter Javi Sánchez.
A partir d’aquí, el partit es va obrir i els sineuers varen aprofitar l’estat de gràcia del seu porter i la seva major experiència primer per a empatar i després per a remontar des del punt de penalti per unes clares mans.
Aquesta setmana, dos nous amistosos: dimarts 4 contra el Juvenil Nacional del Palma Futsal (Borja Moll, 19:15h) i dissabte 8 contra l’Urbanitzacions CD (S’Arenal. 18h).
Juan Carlos para Sportsdecanostra

Los comentarios están cerrados.