Crònica de l’amistós Recreatiu Manacor vs Sineu Atlètic Molí d’en Pau

4 septiembre 2018 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Sala
Primer partit de pretemporada del Sineu Atlètic Molí d’en Pau de 3ª Divisió de futbol sala i primera victòria 1-2 contra el Recreatiu Manacor de Divisió d’Honor Juvenil al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal.

Els de Fernando Alarcón i Biel Rota es varen refer d’un bon inici de partit del conjunt local, que va haver d’esperar al primer minut de la segona part per a avançar-se en el marcador per culpa del recital del porter Javi Sánchez.
A partir d’aquí, el partit es va obrir i els sineuers varen aprofitar l’estat de gràcia del seu porter i la seva major experiència primer per a empatar i després per a remontar des del punt de penalti per unes clares mans.
Aquesta setmana, dos nous amistosos: dimarts 4 contra el Juvenil Nacional del Palma Futsal (Borja Moll, 19:15h) i dissabte 8 contra l’Urbanitzacions CD (S’Arenal. 18h).